Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Oude tijdschriften bestellen: enige, echte exemplaren in originele staat

Oude tijdschriften gooien we vaak weg of geven we aan een familielid, een vriend(in), een kennis of een collega. De reportages, de interviews, de recepten enzovoort hebben we tot ons genomen. Sommige informatie wil je misschien nog even bewaren, het kan nog van pas komen. Op het moment dat tijdschriften na een maand of langer niet meer zijn aangeraakt, worden ze alsnog weggegooid of weggegeven. Er is altijd iemand die het ‘oude tijdschrift’ nog niet heeft gelezen.

Oude tijdschriften via het Historisch Archief

Na jaren kan het voorkomen dat u over een onderwerp leest of met iemand in gesprek bent wat u een keer in ‘oude tijdschriften’ bent tegengekomen. U kunt het niet terugvinden omdat u het tijdschrift hebt weggegeven of weggegooid. Jammer. ‘Oude tijdschriften’ koopt u niet ‘zomaar’ weer in de winkel. ‘Krant van uw Geboortedag’ biedt in zulke gevallen uitkomst!

Oude tijdschriften: enige, echte exemplaar

Bij Historisch Archief kunt u oude tijdschriften bestellen. In ons archief hebben wij duizenden oude tijdschriften liggen. Wanneer u op zoek bent naar een tijdschrift van twintig, dertig of vijftig jaar geleden, is de kans groot dat het ‘echte’ exemplaar in ons archief ligt. Dit is het originele tijdschrift, dus geen kopie of herdruk! Van een oud tijdschrift is vaak nog één exemplaar bewaard gebleven.

Historisch Archief heeft een groot assortiment oude tijdschriften, waaronder

- Damestijdschriften

- Sporttijdschriften

- Jeugdtijdschriften

- Filmtijdschriften

- Muziektijdschriften

- Opinietijdschriften

Buitenlandse oude tijdschriften

 

Las u eerder graag ‘Eagle’ of ‘Noir et Blanc’? Naast de Nederlandse oude tijdschrift hebben wij ook buitenlandse oude tijdschriften in het archief liggen. U kunt onder andere bij ons terecht voor tijdschriften uit de Verenigde Staten, Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië. Het is altijd leuk om een favoriet tijdschrift van jaren geleden terug te lezen.

Oude tijdschriften bestellen

Oude tijdschriften bestellen? Op onze website vindt u een groot deel van onze collectie. Wanneer u een tijdschrift niet kunt vinden, neem gerust contact met ons op. Wij krijgen dagelijks oude tijdschriften binnen waardoor het helaas niet mogelijk is om alles direct op de website te plaatsen.

Ook voor meer informatie over de oude tijdschriften kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord!

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2023 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.