Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Cadeau-ideeën: mooie cadeaus voor haar om haar te verrassen!

Een cadeau voor haar kopen? Ben je op zoek naar een speciaal geschenk voor je vriendin, zus, moeder, oma of collega, dan ben je bij Historisch Archief aan het juiste adres. Wij hebben voor elke gelegenheid prachtige cadeaus. Of je nu een heerlijke fles wijn koopt, een mooi boek schenkt of een echte, oude krant wilt geven, je hebt zeker een uniek cadeau voor haar! Elk cadeau kun je nog personaliseren door een persoonlijke boodschap bij het cadeau te voegen.

Kroonjaren in beeld en geluid

vanaf
€ 28,95

Kroonjaren in beeld en geluid

In een luxe giftpack zitten drie producten: een cd, een dvd en een boekje. Op de cd staat muziek uit het betreffende jaar, op de dvd vindt u hoogtepunten uit het nieuws en in het boekje vindt u alle hoogtepunten uit het nieuws, beroemde personen, belangrijke sportmomenten, het straatbeeld, de keuken en het weer. Het boekje is voorzien van foto's. Beeld: 4:3 Geluid: Stereo Taalkeuze: Nederlands

Kies het gewenste jaartal uit de lijst:

Het Aanzien-van

vanaf
€ 14,00

Het Aanzien-van

Een volledig jaaroverzicht van twaalf maanden wereldnieuws in beeld. Zoals gebruikelijk komen naast wereldschokkende gebeurtenissen ook rages, regionaal nieuws, sport en cultuur aan bod.

Uitgeverij: Spaarnestad

Per jaar destijds uitgegeven.

Kies het gewenste jaartal uit de lijst:

Voor haar koop je een uniek cadeau, omdat ze uniek is!

Zoek je voor haar een bijzonder cadeau omdat het bijna Moederdag is? Wil je je vrouw of vriendin verrassen met Valentijnsdag? Zoek je nog een uniek cadeau voor Sinterklaas of Kerst? Je vriendin, zus, moeder, oma, buurvrouw of collega staat altijd voor je klaar. Deze unieke vrouw mag dan best een keer een blijk van waardering krijgen. Wat koop je voor haar? 

Persoonlijk cadeau voor haar

In onze webshop vind je altijd een cadeau dat voor haar is gemaakt. Wat dacht je van een oude krant of een tijdschrift van haar verjaardag? Als ze van muziek houdt, hebben we voor haar mooie muziekdvd’s. Vindt ze het gezellig om met goede vrienden gezellig te borrelen? Dan doet een heerlijke fles wijn het ook altijd goed.

We bieden je ook nog de mogelijkheid om bij het geschenk een persoonlijke boodschap toe te voegen. Dat maakt het cadeau nog specialer voor haar om te krijgen.

Herinneringen ophalen met een oude krant

Meer dan we zelf denken, denken we terug aan toen… Weet je nog? Wat hebben we toen een lol gehad. Wil je voor haar een heel bijzonder cadeau kopen, koop dan een oude krant! In ons archief hebben we meer dan drie miljoen originele, oude kranten liggen. Van elke dag en ieder jaar is er wel een krant verkrijgbaar. Het unieke van deze kranten is dat het dé echte kranten zijn. Geen replica of kopie. Deze kranten hebben we mogen ontvangen van handelaren, bibliotheken of archieven, zoals de Tweede Kamer. 

Ziet je vriendin Sara? Wordt je oma 80 jaar? Of is er een andere bijzondere datum waarvan je graag de krant wilt bemachtigen? Koop voor haar dé krant. Gegarandeerd dat ze onder de indruk is!

Echte, oude krant bestellen

Een echte, oude krant bestellen is heel eenvoudig. In de zoekmachine in onze shop kun je direct op datum en jaar zoeken. Als je de gewenste datum typt, verschijnen alle leverbare kranten met deze datum. Dit zijn zowel landelijke kranten als regionale, lokale en buitenlandse kranten. Klik de krant aan die je wilt bestellen en volg het bestelproces.

Om de echte, oude krant voor haar nog specialer te maken, heb je de mogelijkheid een persoonlijke boodschap te schrijven. Wij zorgen ervoor dat deze boodschap met de krant wordt meegestuurd. Tevens kun je er ook nog voor kiezen om de krant in een chique – speciaal gemaakte – krantenbox te verpakken. Op deze manier blijft de echte, oude krant altijd goed bewaard..

Echte, oude krant niet nabestellen

Gezien wij alleen originele kranten in ons archief hebben liggen, is het niet mogelijk om een krant na te bestellen. We adviseren dan ook altijd de gewenste krant direct te bestellen als deze nog in het archief ligt en u van plan bent om deze te kopen. De kranten zijn erg geliefd en verkocht voor we er erg in hebben. Op is ook echt op!

Bestel vandaag nog de echt, oude krant voor haar en wij zorgen dat deze zo snel mogelijk je kant opkomt!

Meer informatie over oude kranten

Heb je vragen over de oude kranten in ons archief? Neem gerust contact met ons op!

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.