Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Unieke cadeaus voor verzamelaars koop je bij Historisch Archief!

Wil je een cadeau voor een verzamelaar kopen? Wat verzamelt hij of zij? Zijn er nog stukken die in de verzameling ontbreken? Een verzamelaar verras je uiteraard met een uniek verzamelstuk. Dan heb je pas een heel speciaal cadeau voor een verzamelaar. Ben je op zoek naar specifieke postzegels voor vader? Zijn er munten die je voor opa wilt kopen? Wil je voor moeder een unieke vaas kopen? Of zoek je nog dat ene boek voor je collega voor zijn jubileum? In onze shop vind je altijd een passend cadeau voor een verzamelaar en het geschenk kun je zo persoonlijk maken als je zelf wilt!

Gelders jaarboek

vanaf
€ 54,95

Gelders jaarboek

Gegevens over rijks-, provinciale, gemeente- en waterschapsorganen en instellingen van openbaar belang.

Kies het gewenste jaartal uit de lijst:

Postzegel jaargangen

vanaf
€ 5,85

Postzegel jaargangen

Oude, historische postzegels uit een memorabel jaar. Prachtig om te krijgen, nóg mooier om te geven. Bijvoorbeeld ter gelegenheid van een verjaardag, trouwdag of jubileum. Of als relatiegeschenk.

In ons archief vindt u talrijke postzegels uit vele jaargangen en met uiteenlopende historische afbeeldingen. De postzegels verwijzen naar bijzondere mensen of memorabele gebeurtenissen. Ze vertellen dus een verhaal. Een verhaal uit het verleden. Vanzelfsprekend zijn alle postzegels van uitstekende kwaliteit.

Kies het gewenste jaartal uit de lijst:

Wijn uit uw geboortejaar

vanaf
€ 61,58

Wijn uit uw geboortejaar

Decennia lang is deze Jaargang Gran Reserva speciaal voor u in oude wijnkelders bewaard gebleven om u aan een bijzonder jaar te kunnen herinneren. Inhoud 50 cl.

Het kleine wijnbouwgebied, bekend om zijn wijncuriositeiten, grenst aan de regio Rioja. Jarenlang is deze wijn in eikenvaten bewaard waardoor het een voortreffelijke houdbaarheid en rijpheid heeft verkregen. Het is oprecht een buitengewone en spannende belevenis van een volrijpe druppel te genieten.

Kies het gewenste jaartal uit de lijst:

Een verzamelaar geef je een echte, oude krant cadeau!

Een cadeau voor een verzamelaar kopen, hoeft niet altijd lastig te zijn. Het is maar net om wat voor verzameling het gaat en welke stukken nog ontbreken. De ene verzamelaar is alleen op zoek naar unieke verzamelstukken. De ander wil de collectie zo compleet mogelijk hebben. We verzamelen wat af. Wat in ieder geval zeker niet mag ontbreken, is een echte, oude krant. Een echte, oude krant is pas een uniek cadeau voor een verzamelaar!

Voor elke gelegenheid een echte, oude krant

Waarom een echte, oude krant als cadeau voor een verzamelaar? Kranten die in de loop der eeuwen zijn uitgebracht, zijn veelal niet bewaard. Als je de krant hebt gelezen, gooi je deze bij het oud papier, geef je het door, wordt het gebruikt bij het schilderen of aardappelen schillen. Er zijn weinig mensen die verzamelaar van kranten zijn. De kans dat een geboortekrant, een verjaardagskrant, een huwelijkskrant of een jubileumkrant bewaard is gebleven, is dan ook heel klein. Hoe bijzonder is het dan om een echte, oude krant cadeau te krijgen?

Uniek cadeau

Historisch Archief is in het bezit van meer dan 2 miljoen echte, oude kranten! In ons archief liggen kranten die decennia oud zijn, maar ook exemplaren die al meer dan twee, zelfs drie eeuwen geleden zijn gepubliceerd. Dat is onder andere mogelijk gemaakt door verzamelaars van kranten. De krant die in ons archief aanwezig is, is vaak nog het enige, echte exemplaar. Nabestellen is bij ons daarom niet mogelijk. Wij verkopen geen kopieën of reproducties. Voor een uniek cadeau voor een verzamelaar ben je bij ons aan het juiste adres!

Echte, oude krant bestellen

Wil je voor een verzamelaar een echte, oude krant bestellen? Dat kan heel eenvoudig. In onze shop hebben we een zoekmachine waarin je een datum en een jaartal intypt. De zoekmachine laat alle kranten met deze datum en het jaartal op je beeldscherm zien die wij nog in ons archief hebben liggen. Afhankelijk of je op zoek bent naar een landelijke, een regionale of een lokale krant, klik je de krant aan die je wenst te bestellen. Vervolgens heb je nog de mogelijkheid om je cadeau te personaliseren met een boodschap en kun je de krant speciaal laten verpakken in een chique krantenbox.

Eeuwenoud cadeau voor een verzamelaar

De echte, oude kranten die in ons archief liggen, zijn nog in goede staat. Vaak zijn de bijlagen ook nog aanwezig. Je koopt een cadeau voor een verzamelaar die al jaren, decennia of eeuwen geleden bij een abonnee op de mat is gevallen!

Bestel vandaag nog een echte, oude krant!

Meer informatie over oude kranten

Heb je vragen over de oude kranten in ons archief? Neem gerust contact met ons op!

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.