Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Cadeau-ideeën om voor hem een geweldig cadeau te kopen

Een cadeau voor hem kopen moet iets persoonlijks en unieks zijn. Dat zijn vaak de meest moeilijke cadeaus om te geven. Het moet iets zijn waar hij jaren plezier van heeft. Historisch Archief heeft voor elke gelegenheid een passend cadeau voor je vriend, voor je broer, voor je vader, voor je man of voor een collega. Of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau, een jubileumcadeau of een cadeau om zomaar te geven, bij ons slaag je altijd!

A Time to Remember

vanaf
€ 14,95

A Time to Remember

Unieke cd's met de grootste hits uit een bijzonder jaar. Ga terug in de tijd en haal dierbare herinneringen op! Verwen uzelf of geef een cd cadeau aan de jarige, bruidspaar of jubilaris.

Op de cd A Time to Remember staan twintig hits met opnamen van de originele artiesten. De hoes is geïllustreerd met een aantal belangrijke personen en gebeurtenissen uit het specifieke jaar. Te bestellen uit de jaren 1930 t/m 1990.

Kies het gewenste jaartal uit de lijst:

Het Aanzien-van

vanaf
€ 14,00

Het Aanzien-van

Een volledig jaaroverzicht van twaalf maanden wereldnieuws in beeld. Zoals gebruikelijk komen naast wereldschokkende gebeurtenissen ook rages, regionaal nieuws, sport en cultuur aan bod.

Uitgeverij: Spaarnestad

Per jaar destijds uitgegeven.

Kies het gewenste jaartal uit de lijst:

Voor hem koop je een speciaal cadeau bij Historisch Archief

Een persoonlijk cadeau voor hem kopen is een lief gebaar, maar niet altijd gemakkelijk om uit te zoeken. Wat koop je voor hem? Heeft hij hobby’s? Houdt hij van muziek? Leest hij graag een boek? Is hij een levensgenieter? Of een zeer goede klusjesman? Als je op zoek gaat naar een uniek mannencadeau kijk hoe hij in het leven staat. Soms zijn het de kleine dingen die het doen…

Uniek cadeau voor hem

Het gebaar dat je voor hem een cadeau hebt gekocht, is vaak al heel veel waard. Dit moment blijft hij koesteren. Hoe mooi is het dat iemand moeite voor je doet door op zoek te gaan naar een speciaal cadeau?

Om je een beetje op weg te helpen om een cadeau voor hem te vinden, hebben we een paar mooie cadeautips voor diverse gelegenheden, zoals Vaderdag, Valentijnsdag, Kerst, zijn verjaardag of om zomaar te geven.

Mooie cadeautips voor hem:

Voor elke gelegenheid hebben wij passende cadeaus voor hem! Laat je verrassen door de vele mogelijkheden. Er zijn meer unieke cadeaus om te schenken dan je denkt!

Hoe kun je een cadeau voor hem bestellen?

Alle cadeaus in onze webshop zijn heel eenvoudig te bestellen. Bij het samenstellen van ons assortiment hebben we rekening gehouden met de verschillende karaktertrekken van mannen. Zo veel mensen, zo veel wensen. Heb je een cadeau gevonden, zet het in je winkelwagentje. Tijdens het afronden van de bestelling bieden we de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap met het cadeau mee te sturen. Dat maakt de verrassing voor hem nog mooier!

Oude krant bestellen

Als je besluit een unieke, oude krant cadeau voor hem te kopen, zijn er verschillende mogelijkheden. Met de zoekmachine kun je kijken of de krant van zijn geboortedag nog te bestellen is. Je hoeft alleen maar de datum en het jaar in te typen. De machine laat vervolgens alle kranten zien die nog verkrijgbaar zijn. Afhankelijk van je wensen, kun je helemaal zelf bepalen welke oude krant je voor hem wilt bestellen.

Oude krant is een uniek cadeau

Van alle oude kranten in ons archief hebben we slechts een of twee exemplaren liggen. Deze kranten zijn niet na te bestellen. Het zijn de originele kranten die destijds zijn gedrukt en door de lezer / abonnee zorgvuldig zijn bewaard. Je ontvangt geen kopie of replica. Dat maakt onze oude kranten juist zo uniek!

Meer informatie

Heb je een vraag over een cadeau voor hem? Stuur een e-mail naar klantenservice@historisch-archief.nl. Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2023 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.