Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

50 jaar: Sara verras je met een speciaal verjaardagscadeau!

Een cadeau kopen voor je moeder, voor een vriendin of voor een collega die 50 jaar wordt, hoeft niet lastig te zijn. In onze webshop hebben we speciale cadeaus voor vrouwen die Sara zien. Deze geschenken kun je ook nog naar wens personaliseren door bijvoorbeeld een mooie verjaardagswens toe te voegen. Van alle cadeau-ideeën is de krant van de geboortedag het meest populair. De kranten die 50 jaar geleden zijn gedrukt, zijn veelal niet bewaard gebleven. Het is dan ook heel speciaal om Sara een geboortekrant cadeau te geven!

A Time to Remember

vanaf
€ 14,95

A Time to Remember

Unieke cd's met de grootste hits uit een bijzonder jaar. Ga terug in de tijd en haal dierbare herinneringen op! Verwen uzelf of geef een cd cadeau aan de jarige, bruidspaar of jubilaris.

Op de cd A Time to Remember staan twintig hits met opnamen van de originele artiesten. De hoes is geïllustreerd met een aantal belangrijke personen en gebeurtenissen uit het specifieke jaar. Te bestellen uit de jaren 1930 t/m 1990.

Kies het gewenste jaartal uit de lijst:

Kroonjaren in beeld en geluid

vanaf
€ 28,95

Kroonjaren in beeld en geluid

In een luxe giftpack zitten drie producten: een cd, een dvd en een boekje. Op de cd staat muziek uit het betreffende jaar, op de dvd vindt u hoogtepunten uit het nieuws en in het boekje vindt u alle hoogtepunten uit het nieuws, beroemde personen, belangrijke sportmomenten, het straatbeeld, de keuken en het weer. Het boekje is voorzien van foto's. Beeld: 4:3 Geluid: Stereo Taalkeuze: Nederlands

Kies het gewenste jaartal uit de lijst:

De echte, oude krant is een geweldige verrassing voor Sara

Vrouwen die 50 jaar worden, ‘zien Sara’. Deze uitdrukking zijn we pas halverwege de jaren ’50 gaan gebruiken. Tot die tijd zagen vrouwen evenals mannen ‘Abraham’. Een vrouw die 50 jaar werd, kreeg ook een Abraham-pop van brooddeeg. Midden jaren ’50 kwam daar verandering in en kregen vrouwen een vrouwelijke pop, namelijk Sara.

Sara was de vrouw van Abraham. De uitdrukking ‘Abraham zien’ komt uit het bijbelboek Johannes. In vers 8:57 zeggen de Joden tegen Jezus: “Gij hebt nog geen 50 jaren en hebt Gij Abraham gezien?” Of deze verwijzing overeenkomt met de uitdrukking ‘Abraham zien’, daar zijn de meningen verdeeld over

Cadeau kopen voor Sara

Wie jarig is, geef je een cadeau. Voor wie Sara ziet, wil je natuurlijk een speciaal cadeau kopen. 50 jaar worden is voor velen een bijzondere leeftijd. Tegenwoordig wordt deze mijlpaal dan ook vaak groots gevierd. Een echte, oude krant van de geboortedag is een passend cadeau voor je moeder, voor een vriendin, voor een collega die Sara ziet. De originele krant van 50 jaar geleden in je bezit hebben, is heel uniek!

Wat is een echte, oude krant?

De echte, oude krant van 50 jaar geleden is de originele krant die destijds bij de abonnee op de deurmat viel. Het is geen kopie van een voorpagina of een reproductie van de complete krant. Deze echte, oude krant is altijd bewaard gebleven. Wij hebben de kranten weten te bemachtigen middels verzamelaars, archieven, bibliotheken en andere instellingen. Van de meeste kranten die 50 jaar geleden zijn gedrukt, zijn slechts 1 of 2 exemplaren nog intact. Dat maakt de echte, oude krant een speciaal cadeau voor Sara!

Echte, oude krant bestellen

Wil je een echte, oude krant van de geboortedag van Sara bestellen? Bestellen is heel gemakkelijk. In de webshop hebben we een zoekmachine geplaatst, waarin je alleen de datum hoeft in te vullen. Alle kranten die van die datum aanwezig verschijnen op het beeldscherm. Dit zijn zowel landelijke dagbladen als regionale, lokale en buitenlandse kranten. Als de binnenkort 50-jarige in een bepaalde streek heeft gewoond of altijd graag een bepaalde krant leest, is het heel speciaal om van deze krant de editie van 50 jaar geleden cadeau te geven.

Echte, oude krant personaliseren

In het bestelproces is er een mogelijkheid om de echte, oude krant te personaliseren. Je kunt voor Sara nog een speciale verjaardagswens schrijven, die wij bij de krant voegen. Het cadeau kun je daarmee heel persoonlijk maken.

Meer informatie 

Wil je meer weten over onze oude kranten? Heb je een vraag over onze geschenken? Stuur een e-mail naar vragen@historisch-archief.nl. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.