Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Cadeau voor moeder

Voor moeder wil je een persoonlijk cadeau kopen? In onze webshop hebben we hele mooie cadeautips, die je ook nog eens heel persoonlijk kunt maken door een boodschap toe te voegen. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor moeder haar verjaardag, voor Moederdag, Sinterklaas of zomaar, voor elk moment hebben wij een passend cadeau. Ze is gegarandeerd verrast als je haar het cadeau overhandigd!

Voor moeder, deze vrouw verdient het om een speciaal cadeau te krijgen

Er zijn genoeg redenen om voor moeder een mooi cadeau te kopen. Ze heeft jaren met liefde voor je gezorgd. Als je ziek was, was zij er voor je. Je kon en kan altijd bij haar terecht voor advies. Ze kookte de lekkerste maaltijden. Je kleren werden gewassen en gestreken. Nu ze oma is, staat ze ook altijd voor haar kleinkinderen klaar. Of het nu haar verjaardag is of om haar te zomaar te bedanken, een speciaal persoon verdient een speciaal cadeau.

Verjaardagscadeau voor moeder

Voor moeders zijn het vaak al de kleine dingen die belangrijk voor hen zijn. Dingen die voor jou wellicht heel gewoon zijn. Bij je moeder roepen ze herinneringen op. Een verjaardagscadeau voor moeder kopen, hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Heeft ze nog een lekker geurtje nodig? Houdt ze van koken? Leest ze graag een goed boek? Is ze geïnteresseerd in geschiedenis? Kan ze uren naar muziek luisteren? Of heeft ze het wel een over die ene film gehad? Koop voor moeder een verjaardagscadeau waar ze heerlijk van kan genieten. Ook dat zijn momenten die bijblijven en waar ze nog vaak over zal praten.

Moederdagcadeau

Op school maken de jongste leerlingen een cadeau voor moeder. Ook jij zal vast een moederdagcadeau zelf hebben gemaakt. Misschien ben je vergeten hoe trots je was toen je het aan je moeder gaf. Zij is het waarschijnlijk niet vergeten. Evenals de vele andere moederdagen. Wat geef je nu voor Moederdag? Een moederdagcadeau kopen is niet altijd gemakkelijk. Je wilt het liefst iets persoonlijks kopen. In onze webshop staan heel veel mooie cadeaus voor moeder die je naar wens kunt personaliseren. Een cadeau kun je zo speciaal maken als je wilt. Je moet er soms even de tijd voor nemen om het eigen te maken.

Zomaar een cadeau voor moeder

Soms hoeft er geen gelegenheid te zijn om je moeder een cadeau te schenken. Zomaar een cadeau geven om haar te bedanken dat ze er altijd voor je is, is een mooi gebaar. Maar wat geef je haar? Iets persoonlijks? Houdt ze van chocolade? Het vinden van een passend cadeau voor moeder is nog best lastig. In onze webshop staan vele cadeautips om ideeën op te doen voor een passend cadeau!

Wat ook een heel mooi cadeau voor moeder is, is een echte, oude krant. Dit kan bijvoorbeeld de krant van haar geboortedag zijn of een verjaardagskrant.

Wat is een echte, oude krant?

Een echte, oude krant is een originele krant zoals deze destijds bij de abonnee op de deurmat viel. Afhankelijk van jaar van uitgave, is de krant al die jaren goed opgeborgen. Wie de krant leest, gooit deze vaak bij het oud papier of geeft de krant door aan iemand anders. In de meeste gevallen zijn er slechts 1 of 2 exemplaren van de originele uitgave bewaard gebleven. Het gaat dan ook om zeldzame exemplaren. In ons archief liggen zelfs kranten die meer dan twee eeuwen oud zijn.

Echte, oude krant bestellen

Een echte, oude krant bestellen is heel eenvoudig. In de zoekmachine in onze shop kun je direct op datum en jaar zoeken. Als je de gewenste datum typt, verschijnen alle leverbare kranten met deze datum. Dit zijn zowel landelijke kranten als regionale, lokale en buitenlandse kranten. Daarna klik je de krant aan die je wilt bestellen en hoef je alleen nog het bestelproces te volgen.

 

Cadeau personaliseren

Om de echte, oude krant voor je moeder nog specialer te maken, bieden we de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap te schrijven. Wij zorgen ervoor dat deze boodschap bij de krant wordt gevoegd. Tevens kun je er ook nog voor kiezen om de krant in een chique – speciaal gemaakte – krantenbox te verpakken. Hierdoor kan moeder de krant goed bewaren zonder dat deze beschadigd.

Echte, oude krant niet nabestellen

Gezien wij alleen originele kranten in ons archief hebben liggen, is het niet mogelijk om een echte, oude krant na te bestellen. We versturen geen kopie van de voorpagina of een reproductie van de complete krant.

Meer informatie over een cadeau voor moeder?

Neem voor vragen over de producten in onze webshop gerust contact op door een e-mail te sturen naar klantenservice@historisch-archief.nl. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2023 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.