Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Cadeau pensioen, een uniek afscheidscadeau als blijvende herinnering

Gaat een collega met pensioen? Of heeft je vader de pensioensleeftijd bereikt? Deze gelegenheid vraagt om een mooi afscheidscadeau! Wat voor cadeau geef je iemand die met pensioen gaat? Hij of zij staat aan het begin van een nieuwe levensfase. Je kunt iets schenken voor de toekomst, zoals iets voor een hobby. Je kunt ook terugblikken. In de loop der jaar is er wellicht veel veranderd.

In onze webshop hebben we mooie cadeaus voor mensen die met pensioen gaan. Voor iedereen, voor hem, voor haar, voor ouders en voor collega’s hebben we passende cadeaus geselecteerd, die je ook nog eens naar wens kunt personaliseren!

Een echte, oude krant, hét cadeau voor elke pensionado

Je pensioen is het begin van een nieuwe levensfase. Een bijzonder moment. Vaak is dit het moment waarop terug wordt gekeken en waardering wordt uitgesproken. Waardering voor wat hij of zij in de afgelopen jaren heeft gedaan. Ook waardering voor hem of voor haar als persoon. Na jaren samen te hebben gewerkt, is er vaak ook een (speciale) band ontstaan. Een pensioen laat je daarom niet zomaar voorbij gaan en stuur je je collega zeker niet met lege handen naar huis.

Persoonlijk afscheidscadeau

Bij een afscheidsfeestje hoort een mooi en passend cadeau. Iets voor een hobby? Gaat de pensionado op reis? Misschien vind je het leuk om nog een leuke herinnering aan te bieden aan de laatste werkdag door hem of haar mee uit eten te nemen? Een herinnering aan vroeger, aan die goede, oude tijd, wordt ook altijd gewaardeerd. Dan is een echte, oude krant een geweldig en persoonlijk afscheidscadeau!

Echte, oude krant cadeau

Met een echte, oude krant reis je terug in de tijd. Herinneringen ophalen. Het mooie is, je kunt helemaal zelf bepalen hoe ver je terug wilt gaan. In ons historisch archief liggen kranten van 10 jaar geleden, maar ook 25, 50, 75, 100 jaar geleden. Zelfs uit de 16de eeuw!

Een collega of een andere bekende die met pensioen gaat, zou je kunnen verrassen met een geboortekrant. Heeft deze persoon vele jaren bij het bedrijf gewerkt? Het is ook bijzonder om een krant te schenken van de dag waarop hij of zij in dienst trad. Wellicht zijn er gedurende de loopbaan leuke momenten geweest die gekoppeld kunnen worden aan een historisch moment. Kortom, redenen genoeg om voor je collega een echte, oude krant te kopen!

Originele exemplaren

Van veel kranten die zijn gedrukt, zijn slechts een of twee exemplaren bewaard gebleven. Vele archieven zijn in het verleden door ons overgenomen. Vandaag de dag hebben zelfs uitgeverijen geen originele exemplaren van de uitgegeven edities bewaard. Een echte, oude krant krijgen is dan ook een uniek geschenk!

OP=OP! Echte, oude kranten die niet in ons historisch archief aanwezig zijn, kunnen we niet nabestellen. Via de zoekmachine op de website is het mogelijk om te kijken welke kranten nog beschikbaar zijn. Het enige wat je hoeft te doen, is de gewenste datum in te voeren. Je ziet direct of er nog een echte, oude krant aanwezig is.

Uniek cadeau voor pensioen

Om een echte, oude krant als cadeau te overhandigen, hebben we speciale geschenkverpakking laten ontwerpen. Een prachtige houten dagbladcassette. De krant kan op deze manier niet beschadigen. Om het cadeau helemaal af te maken, worden witte fluwelen handschoentjes bij de krant toegevoegd. Deze handschoentjes worden ook in archieven door archivarissen gebruikt om oude, originele voorwerpen op te pakken. Het is net echt!

Echte, oude krant met certificaat

Om er zeker van te zijn dat je een originele krant hebt ontvangen, wordt een certificaat van echtheid meegestuurd. Dit certificaat is het bewijs dat de krant een origineel exemplaar is. Niet alleen leuk voor jou, maar helemaal leuk voor de persoon die de krant in ontvangst mag nemen.

Gepersonaliseerde cadeau

Wil je je collega nog een persoonlijke tekst geven? Heel leuk en attent! We bieden de mogelijkheid om in het bestelproces een persoonlijk bericht te typen. De boodschap met de echte, oude krant meegestuurd.

Bestel vandaag nog een echte, oude krant!

Heb je de gewenste echte, oude krant gevonden? Wacht niet te lang met bestellen. Op is op! We kunnen kranten niet nabestellen. 

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze echte, oude kranten? Neem gerust contact met ons op!

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.