Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Een persoonlijk cadeau: voor verjaardag of jubileum

Geef een stukje verleden cadeau. Voor een verjaardag, (trouw)jubileum of andere feestdag. Of als relatiegeschenk. Bij ons vindt u een enorme keuze aan nostalgische cadeaus. Van retro bewaarblikken en emaille reclameplaten tot kroniekboekjes van een specifieke dag. En van vintage meubels en accessoires tot spellen van vroeger. Kijk gewoon rustig rond. En bestel het cadeau van uw keuze.

The Time Of Your Life (DVD)

vanaf
€ 19,95

The Time Of Your Life (DVD)

Een prachtige tweevoudige wenskaart met nieuwsverhalen en afbeeldingen uit een speciaal jaar.

Deze dvd biedt een fantastische retrospectieve kijk op een verzameling prachtige originele beelden verzameld uit de gewelven van enkele vooraanstaande nieuwsorganisaties van de U.S.A. Maak een reis terug in de tijd en ontdek een vervlogen tijdperk. Geniet van de nieuwsverhalen, ervaar de levensstijl en persoonlijkheden, het spannende entertainment en de sportactie. Zie het verleden tot leven komen terwijl we dit heel bijzondere jaar vieren...

Een geweldig cadeau idee voor een verjaardag of jubileum!

Kies het gewenste jaartal uit de lijst:

Kroonjaren in beeld en geluid

Kroonjaren in beeld & geluid

Een cd, een dvd en een boekje in één luxe giftpack!

€ 22,95  van € 28,95

Selecteer het gewenste jubileumjaar:

A Time to Remember

vanaf
€ 14,95

A Time to Remember

Unieke cd's met de grootste hits uit een bijzonder jaar. Ga terug in de tijd en haal dierbare herinneringen op! Verwen uzelf of geef een cd cadeau aan de jarige, bruidspaar of jubilaris.

Op de cd A Time to Remember staan twintig hits met opnamen van de originele artiesten. De hoes is geïllustreerd met een aantal belangrijke personen en gebeurtenissen uit het specifieke jaar. Te bestellen uit de jaren 1930 t/m 1990.

Kies het gewenste jaartal uit de lijst:

Kroonjaren in beeld en geluid

vanaf
€ 28,95

Kroonjaren in beeld en geluid

In een luxe giftpack zitten drie producten: een cd, een dvd en een boekje. Op de cd staat muziek uit het betreffende jaar, op de dvd vindt u hoogtepunten uit het nieuws en in het boekje vindt u alle hoogtepunten uit het nieuws, beroemde personen, belangrijke sportmomenten, het straatbeeld, de keuken en het weer. Het boekje is voorzien van foto's. Beeld: 4:3 Geluid: Stereo Taalkeuze: Nederlands

Kies het gewenste jaartal uit de lijst:

Mijn Nostalgisch Nederland

Mijn Nostalgisch Nederland

De DVD-serie Mijn Nostalgisch Nederland geeft aan de hand van authentieke archiefbeelden een impressie van bijzondere steden en streken van verschillende provincies in Nederland.

€ 9,95
Nederland Toen

Nederland Toen

De DVD-serie Nederland Toen toont in een reeks prachtige DVD's het leven in het Nederland van toen. De unieke filmfragmenten uit de collectie van de Rijksvoorlichtingsdiensten en het Polygoonjournaal nemen de kijker mee terug naar het Nederland van de jaren '40, '50 en '60.

€ 12,95
iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2023 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.