Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Mooie cadeau-ideeën om een origineel cadeau voor oma te kopen

Ben je op zoek naar een cadeau voor oma haar verjaardag? Wil je oma verrassen met Kerst? Wellicht hoeft er helemaal geen reden te zijn om een cadeau voor oma te kopen. Als oma een geschenk krijgt, dan wil je uiteraard wel dat het iets is dat bij haar past. Een persoonlijk cadeau.

In onze webshop hebben we veel mooie cadeaus voor oma. De cadeaus zijn ook nog eens te personaliseren door een persoonlijke boodschap te schrijven. We bieden meerdere mogelijkheden aan, zodat jij een zo uniek en persoonlijk cadeau voor oma kunt kopen.

A Time to Remember

vanaf
€ 14,95

A Time to Remember

Unieke cd's met de grootste hits uit een bijzonder jaar. Ga terug in de tijd en haal dierbare herinneringen op! Verwen uzelf of geef een cd cadeau aan de jarige, bruidspaar of jubilaris.

Op de cd A Time to Remember staan twintig hits met opnamen van de originele artiesten. De hoes is geïllustreerd met een aantal belangrijke personen en gebeurtenissen uit het specifieke jaar. Te bestellen uit de jaren 1930 t/m 1990.

Kies het gewenste jaartal uit de lijst:

Oude krant als cadeau voor oma om even weer terug te gaan in de tijd

Een cadeau voor oma kopen is best lastig. Om weer met een bos bloemen of een doos met lekkere chocolade aan te komen, is niet origineel meer. Wat voor cadeau koop je dan voor oma? De dingen die het eerst bij je opkomen, heeft ze vaak al. Het is niet gemakkelijk om een origineel en persoonlijk geschenk te bedenken.

Oma staat altijd voor jou klaar. Moet je jurk worden vernaaid? Dan ga je naar oma. Wil je met je verjaardag appeltaart bij de koffie? Dan ga je naar oma. Oma’s zijn de beste. Ze weet je altijd weer heerlijk te verwennen. Op een dag dat alles even niet lekker loopt, dan is een kop thee drinken bij oma extra fijn. Oma verdient dan ook zeker een mooi cadeau!

Echte, oude krant voor oma

Een echte, oude krant is een prachtig geschenk om oma te geven voor haar verjaardag, om haar te bedanken of om zomaar te schenken. Met een oude krant gaat oma weer terug in de tijd. Heeft oma mooie herinneringen aan een bepaalde dag in het verleden? Praat ze graag over haar trouwdag? Was er een jubileum waarover ze niet raakt uitgepraat? Een cadeau voor oma vind je in ons historisch archief!

Wat is een echte, oude krant?

Een echte, oude krant is een krant die jaren bewaard is gebleven. Het is dé krant die destijds bij een abonnee op de deurmat is gevallen. Sommige kranten zijn tientallen jaren oud, maar we beschikken ook over originele exemplaren uit 1750. Via verzamelaars en archieven zijn we aan echte, oude kranten gekomen. Inmiddels liggen in ons archief meer dan 2 miljoen kranten.

Certificaat oude krant

Om er zeker van te zijn dat je een echte, oude krant ontvangt, hebben wij een certificaat van ‘Echtheid’. Dit certificaat is het bewijs dat de krant een origineel exemplaar is. Het is dé krant die destijds bij de abonnee op de deurmat viel.

Is de echte, oude krant nog leverbaar?

In de zoekmachine kun je heel eenvoudig achterhalen of de gewenste krant nog leverbaar is. Voer de datum en het jaartal in en je krijgt een overzicht van alle aanwezige oude kranten, zowel landelijk als regionaal en lokaal. Je weet direct of je de gewenste krant voor oma nog is te bestellen!

Oude krant bestellen

Een oude krant is een persoonlijk cadeau waar oma gegarandeerd heel blij mee is. Omdat er slechts een of twee exemplaren per krant beschikken zijn, dien je niet te lang te wachten met bestellen. We leveren geen kopie van de voorpagina of een reproductie van de complete. Je bestelt het originele exemplaar. Als de gewenste krant niet (meer) in het archief ligt, is deze niet na te bestellen. Op is op!

Meer informatie over oude kranten

Heb je vragen over de oude kranten in ons archief? Neem gerust contact met ons op!

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.