Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Koop voor opa een uniek cadeau!

Een cadeau voor opa kopen? Is hij binnenkort jarig? Viert hij een jubileum? Of zoek je zomaar een cadeau, omdat opa altijd voor je klaarstaat? Wat de reden ook mag zijn, een passend cadeau voor opa vind je bij Historisch Archief. Niets is leuker om even weer terug te gaan in de tijd. Herinneringen ophalen van gebeurtenissen en mensen. Dit is mogelijk met een echte, oude krant, een dvd met historische momenten, een cd met prachtige muziek, maar ook met een heerlijke, oude wijn.

In onze webshop hebben we voor elke gelegenheid een uniek cadeau voor opa!

A Time to Remember

vanaf
€ 14,95

A Time to Remember

Unieke cd's met de grootste hits uit een bijzonder jaar. Ga terug in de tijd en haal dierbare herinneringen op! Verwen uzelf of geef een cd cadeau aan de jarige, bruidspaar of jubilaris.

Op de cd A Time to Remember staan twintig hits met opnamen van de originele artiesten. De hoes is geïllustreerd met een aantal belangrijke personen en gebeurtenissen uit het specifieke jaar. Te bestellen uit de jaren 1930 t/m 1990.

Kies het gewenste jaartal uit de lijst:

Kroonjaren in beeld en geluid

vanaf
€ 28,95

Kroonjaren in beeld en geluid

In een luxe giftpack zitten drie producten: een cd, een dvd en een boekje. Op de cd staat muziek uit het betreffende jaar, op de dvd vindt u hoogtepunten uit het nieuws en in het boekje vindt u alle hoogtepunten uit het nieuws, beroemde personen, belangrijke sportmomenten, het straatbeeld, de keuken en het weer. Het boekje is voorzien van foto's. Beeld: 4:3 Geluid: Stereo Taalkeuze: Nederlands

Kies het gewenste jaartal uit de lijst:

Het Aanzien-van

vanaf
€ 14,00

Het Aanzien-van

Een volledig jaaroverzicht van twaalf maanden wereldnieuws in beeld. Zoals gebruikelijk komen naast wereldschokkende gebeurtenissen ook rages, regionaal nieuws, sport en cultuur aan bod.

Uitgeverij: Spaarnestad

Per jaar destijds uitgegeven.

Kies het gewenste jaartal uit de lijst:

Wijn uit uw geboortejaar

vanaf
€ 61,58

Wijn uit uw geboortejaar

Decennia lang is deze Jaargang Gran Reserva speciaal voor u in oude wijnkelders bewaard gebleven om u aan een bijzonder jaar te kunnen herinneren. Inhoud 50 cl.

Het kleine wijnbouwgebied, bekend om zijn wijncuriositeiten, grenst aan de regio Rioja. Jarenlang is deze wijn in eikenvaten bewaard waardoor het een voortreffelijke houdbaarheid en rijpheid heeft verkregen. Het is oprecht een buitengewone en spannende belevenis van een volrijpe druppel te genieten.

Kies het gewenste jaartal uit de lijst:

De echte, oude krant is pas echt een uniek cadeau voor opa!

Opa kan als geen ander de band van je fiets lappen. Als je gereedschap nodig hebt, ga je naar opa. Het is een feestje om met hem op pad te gaan. Hij vertelt de mooiste verhalen. Is er een probleem? Opa heeft altijd een oplossing. Eigenlijk is er niets dat opa niet kan.

Wil je een cadeau voor opa kopen, dan wil je uiteraard dat het iets unieks is. Iets waar hij nog lang plezier van heeft. Bovenal moet een cadeau voor opa bij hem passen. Historisch Archief heeft een prachtig cadeau-idee waar jij opa zeker mee verrast. Een cadeau waar iedereen blij van wordt, is een echte, oude krant!

Wat is een echte, oude krant?

Een echte, oude krant is een originele krant zoals deze destijds bij de abonnee op de deurmat viel. Het is een krant die men heeft bewaard. In de meeste gevallen zijn er van de krant nog slechts 1 of 2 exemplaren in omloop. Wie de krant leest, gooit deze vaak bij het oud papier of geeft de krant door aan iemand anders. Het gaat dan ook om zeldzame exemplaren. In ons archief liggen zelfs kranten die meer dan twee eeuwen oud zijn.

Wanneer geef je opa een echte, oude krant?

Een echte, oude krant kun je als cadeau voor opa kopen voor zijn verjaardag. Je geeft dan zijn geboortekrant, oftewel de krant die is verschenen op de dag dat hij is geboren. Heeft opa een jubileum op zijn werk? Geef hem dan de krant van de dag waarop hij in dienst trad. Heeft opa bijzondere herinneringen aan een bepaalde dag? Geef hem de krant van deze dag cadeau. Eigenlijk is een echte, oude krant altijd een mooi en uniek cadeau voor opa!

Cadeau voor opa personaliseren

Om een echte, oude krant helemaal speciaal te maken, biedt Historisch Archief de mogelijkheid om de krant te personaliseren. Schrijf een boodschap – woorden recht uit het hart -, die wij bij je cadeau voor opa meeleveren. Het maakt het cadeau net even iets persoonlijker. Je zult merken dat de boodschap meer voor opa betekent dan je denkt.

Echte, oude krant bestellen

Een echte, oude krant bestellen is heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is in de zoekmachine op de website een datum en jaartal invullen. Vervolgens verschijnt er een lijst van alle kranten die beschikbaar zijn. Dat kan een landelijk dagblad zijn, zoals De Telegraaf, NRC of het Algemeen Dagblad, maar in ons archief liggen ook regionale en lokale oude kranten. Het is zelfs mogelijk om bij ons een buitenlandse krant te bestellen!

Ga snel naar de zoekmachine en kijk of dé echte, oude krant die voor opa wilt kopen nog leverbaar is!

Origineel exemplaar, geen kopie of reproductie

Een krant die niet meer in ons archief aanwezig is, is niet na te bestellen. Dat maakt onze kranten zo uniek. Wij verkopen geen kopieën van de voorpagina en ook geen reproducties van de complete krant. De krant die jij bestelt, is écht oud!

De kranten in ons archief zijn gelezen door de abonnees en misschien wel door vrienden en bekenden van de abonnee. Of de kranten zijn gelezen door mensen die destijds een bezoek aan de bibliotheek, een restaurant of een café hebben gebracht. Veelal hebben we de echte, oude kranten gekregen van verzamelaars, bibliotheken, gemeenten, provincies en de Tweede Kamer. Elke krant is nog intact en bevat vaak nog de bijlagen die bij het exemplaar horen. Dat maakt de echte, oude krant het perfecte cadeau voor opa!

Meer informatie over oude kranten

Heb je vragen over de oude kranten in ons archief? Neem gerust contact met ons op!

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.