Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Koop een persoonlijk cadeau voor de verjaardag van een collega

De verjaardag van een collega is binnenkort en je zoekt nog een speciaal verjaardagscadeau? Met je collega’s breng je wekelijks vele uren door. Als er dan een jarig is, dan wil je hem of haar natuurlijk wel in het zonnetje zetten. Zeker als het ook nog een bijzondere verjaardag is. Hoe leuk is het om op het werk te komen en je werkplek is versiert en er ook nog eens een cadeau op je ligt te wachten. Voor de verjaardag van een collega hebben we passende cadeaus geselecteerd, die naar wens te personaliseren zijn. Wil jij een collega verrassen? Kijk snel in onze webshop!

A Time to Remember

vanaf
€ 14,95

A Time to Remember

Unieke cd's met de grootste hits uit een bijzonder jaar. Ga terug in de tijd en haal dierbare herinneringen op! Verwen uzelf of geef een cd cadeau aan de jarige, bruidspaar of jubilaris.

Op de cd A Time to Remember staan twintig hits met opnamen van de originele artiesten. De hoes is geïllustreerd met een aantal belangrijke personen en gebeurtenissen uit het specifieke jaar. Te bestellen uit de jaren 1930 t/m 1990.

Kies het gewenste jaartal uit de lijst:

Kroonjaren in beeld en geluid

vanaf
€ 28,95

Kroonjaren in beeld en geluid

In een luxe giftpack zitten drie producten: een cd, een dvd en een boekje. Op de cd staat muziek uit het betreffende jaar, op de dvd vindt u hoogtepunten uit het nieuws en in het boekje vindt u alle hoogtepunten uit het nieuws, beroemde personen, belangrijke sportmomenten, het straatbeeld, de keuken en het weer. Het boekje is voorzien van foto's. Beeld: 4:3 Geluid: Stereo Taalkeuze: Nederlands

Kies het gewenste jaartal uit de lijst:

Bestel de geboortekrant voor de verjaardag van een collega!

Als je collega een speciale leeftijd bereikt, is het leuk om hem of haar te verrassen met een mooi cadeau. Voor een collega is het niet altijd gemakkelijk om voor zijn of haar verjaardag een speciaal cadeau te kopen. Geef daarom samen met alle collega’s de geboortekrant. Dit is dé echte, oude krant die op zijn of haar geboortedag is verschenen en niet of nauwelijks nog in de originele staat verkrijgbaar is. Met de geboortekrant verras je je collega pas echt op zijn of haar verjaardag!

Wat is een echte, oude krant

Alle kranten die in ons archief liggen, en dat zijn inmiddels meer dan twee miljoen exemplaren, zijn de kranten die destijds daadwerkelijk bij abonnees op de deurmat vielen. Deze kranten hebben we weten te bemachtigen van bibliotheken, musea en diverse archieven. Sommige kranten zijn meer dan twee eeuwen oud. Omdat het dé originele exemplaren zijn, waarvan slechts 1 of 2 bewaard zijn gebleven, is het niet mogelijk om een krant na te bestellen. We verkopen geen kopieën of reproducties. We verkopen alleen de échte, oude krant van toen!

Echte, oude krant bestellen

Als je een echte, oude krant bestelt, ben je verzekerd van een uniek cadeau! Veelal is er slechts één persoon die deze krant ook in zijn of haar bezit heeft. Je bestelt een echte, oude krant heel eenvoudig door in de zoekmachine in de webshop de gewenste datum en het jaartal in te voeren. Daarna verschijnen alle aanwezige kranten op het beeldscherm. Dit zijn zowel landelijke dagbladen als regionale en lokale kranten. Klik op de krant die je voor de verjaardag van een collega wilt bestellen en doorloop het bestelproces.

Echte, oude krant personaliseren

Als je wilt, kun je het cadeau voor je collega personaliseren door een persoonlijke boodschap toe te voegen. De tekst bepaal je helemaal zelf. Wij zorgen ervoor dat je verjaardagswens met de echte, oude krant wordt meegestuurd. Wil je het cadeau helemaal afmaken, verpak de krant in een speciaal ontworpen krantencassette. De krant kan veilig worden opgeborgen zonder te beschadigen.

Bestel vandaag nog een echte, oude krant! Geef je collega op zijn of haar verjaardag bijvoorbeeld een eigen verjaardagskrant of de geboortekrant cadeau!

Meer informatie

Wil je meer weten over onze oude kranten? Heb je een vraag over onze geschenken? Stuur een e-mail naar vragen@historisch-archief.nl. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.