Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Geef een speciaal cadeau op de verjaardag van een man!

Een verjaardag laat je niet zomaar voorbij gaan. Zeker niet als het de verjaardag is van je vader, opa, vriend of een goede collega. Met deze personen heb je een bijzondere band. Je wilt dan ook een speciaal cadeau kopen. Hoe ouder iemand wordt, des te lastiger wordt het om nog met een mooi, origineel cadeau aan te komen. Wij hebben daarom voor jou met zorg passende cadeaus geselecteerd, zoals wijn, muziek, documentaires en boeken, voor de verjaardag van een man. Cadeaus waar de man herinneringen mee kan ophalen. Welk cadeau je ook voor zijn verjaardag koopt, je maakt zeker een goede indruk!

A Time to Remember

vanaf
€ 14,95

A Time to Remember

Unieke cd's met de grootste hits uit een bijzonder jaar. Ga terug in de tijd en haal dierbare herinneringen op! Verwen uzelf of geef een cd cadeau aan de jarige, bruidspaar of jubilaris.

Op de cd A Time to Remember staan twintig hits met opnamen van de originele artiesten. De hoes is geïllustreerd met een aantal belangrijke personen en gebeurtenissen uit het specifieke jaar. Te bestellen uit de jaren 1930 t/m 1990.

Kies het gewenste jaartal uit de lijst:

Postzegel jaargangen

vanaf
€ 5,85

Postzegel jaargangen

Oude, historische postzegels uit een memorabel jaar. Prachtig om te krijgen, nóg mooier om te geven. Bijvoorbeeld ter gelegenheid van een verjaardag, trouwdag of jubileum. Of als relatiegeschenk.

In ons archief vindt u talrijke postzegels uit vele jaargangen en met uiteenlopende historische afbeeldingen. De postzegels verwijzen naar bijzondere mensen of memorabele gebeurtenissen. Ze vertellen dus een verhaal. Een verhaal uit het verleden. Vanzelfsprekend zijn alle postzegels van uitstekende kwaliteit.

Kies het gewenste jaartal uit de lijst:

Kroonjaren in beeld en geluid

vanaf
€ 28,95

Kroonjaren in beeld en geluid

In een luxe giftpack zitten drie producten: een cd, een dvd en een boekje. Op de cd staat muziek uit het betreffende jaar, op de dvd vindt u hoogtepunten uit het nieuws en in het boekje vindt u alle hoogtepunten uit het nieuws, beroemde personen, belangrijke sportmomenten, het straatbeeld, de keuken en het weer. Het boekje is voorzien van foto's. Beeld: 4:3 Geluid: Stereo Taalkeuze: Nederlands

Kies het gewenste jaartal uit de lijst:

Het Aanzien-van

vanaf
€ 14,00

Het Aanzien-van

Een volledig jaaroverzicht van twaalf maanden wereldnieuws in beeld. Zoals gebruikelijk komen naast wereldschokkende gebeurtenissen ook rages, regionaal nieuws, sport en cultuur aan bod.

Uitgeverij: Spaarnestad

Per jaar destijds uitgegeven.

Kies het gewenste jaartal uit de lijst:

Wijn uit uw geboortejaar

vanaf
€ 61,58

Wijn uit uw geboortejaar

Decennia lang is deze Jaargang Gran Reserva speciaal voor u in oude wijnkelders bewaard gebleven om u aan een bijzonder jaar te kunnen herinneren. Inhoud 50 cl.

Het kleine wijnbouwgebied, bekend om zijn wijncuriositeiten, grenst aan de regio Rioja. Jarenlang is deze wijn in eikenvaten bewaard waardoor het een voortreffelijke houdbaarheid en rijpheid heeft verkregen. Het is oprecht een buitengewone en spannende belevenis van een volrijpe druppel te genieten.

Kies het gewenste jaartal uit de lijst:

Verras een man op zijn verjaardag met zijn eigen verjaardagskrant!

Voor de verjaardag van je man, vader, opa, vriend of collega wil je graag goed voor de dag komen met een prachtig cadeau. Maar wat geef je hem voor zijn verjaardag? Als je echt een uniek cadeau op de verjaardag van een dierbare wilt geven, geef hem een echte, oude krant van zijn geboortedag!

De krant van je geboortedag of een verjaardag is heel speciaal om te krijgen. Er zijn niet veel mensen die in het bezit zijn van de originele krant die op hun geboortedag is verschenen. Laat staan dat ze de krant hebben bewaard van de dag waarop ze 50 of 65 jaar zijn geworden. Kranten worden vaak na het lezen bij het oud papier gegooid. Het is dan toch wel heel speciaal dat jij op de verjaardag een stukje geschiedenis cadeau geeft!

Mannen cadeaus voor elke verjaardag

In onze webshop hebben we voor elke verjaardag mooie cadeaus:

  • Je vader ziet Abraham
  • Je opa wordt 75 jaar
  • Je vriend tikt de 30 aan
  • Je kleinzoon wordt 21 jaar
  • Je collega hoort nu ook bij de club van 40

Echte, oude krant is uniek cadeau

In ons archief liggen meer dan twee miljoen echte, oude kranten. De oudste krant is gedrukt rond 1750. Middels verzamelaars, bibliotheken, musea en diverse archieven hebben we de kranten in ons bezit gekregen. Het zijn dan ook échte kranten en géén kopieën van voorpagina’s of reproducties. Van de kranten zijn slechts 1 of 2 exemplaren beschikbaar. Nabestellen is niet mogelijk. Je hebt daarom een heel uniek verjaardagscadeau!

Echte, oude krant bestellen

Het is heel eenvoudig om een echte, oude krant te bestellen. Om te kijken of de krant van jouw datum nog in ons archief aanwezig is, vul je in de zoekmachine de desbetreffende datum en het jaartal in. Alle kranten die aanwezig zijn, verschijnen op het beeldscherm. Dat kunnen zowel landelijke dagbladen als regionale en lokale kranten zijn. Klik de krant aan die je wilt bestellen voor de verjaardag van de man en doorloop het bestelproces.

Verjaardagscadeau personaliseren

Tijdens het bestelproces bieden we de mogelijkheid om je cadeau te personaliseren. Hierbij kun je denken aan een persoonlijke boodschap. Je typt de verjaardagswens in het veld en wij voegen deze bij de echte, oude krant. Persoonlijker kun je verjaardagscadeau niet maken!

Bestel vandaag nog een echte, oude krant! Zijn eigen verjaardagskrant of geboortekrant is een prachtig en uniek verjaardagscadeau!

Meer informatie

Wil je meer weten over onze oude kranten? Heb je een vraag over onze geschenken? Stuur een e-mail naar vragen@historisch-archief.nl. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.