Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Wegens vakantie zijn wij gesloten tot 29 september. 

In volgorde van ontvangst worden de bestellingen vanaf 2 oktober verstuurd.

Koop een blijvend en speciaal cadeau voor je vriend

Een cadeau voor je vriend kopen? Of hij nu je beste vriend is, een van je vrienden of je partner, een mooi, passend geschenk voor een man kopen is vaak lastig. Daarom hebben wij voor elke gelegenheid een aantal unieke cadeaus geselecteerd, waarvan je zeker weet dat hij er lang plezier aan zal hebben. Wil je het cadeau voor je vriend helemaal speciaal maken, voeg een persoonlijke boodschap toe! 

A Time to Remember

vanaf
€ 14,95

A Time to Remember

Unieke cd's met de grootste hits uit een bijzonder jaar. Ga terug in de tijd en haal dierbare herinneringen op! Verwen uzelf of geef een cd cadeau aan de jarige, bruidspaar of jubilaris.

Op de cd A Time to Remember staan twintig hits met opnamen van de originele artiesten. De hoes is geïllustreerd met een aantal belangrijke personen en gebeurtenissen uit het specifieke jaar. Te bestellen uit de jaren 1930 t/m 1990.

Kies het gewenste jaartal uit de lijst:

Over de echte, oude krant raak je nooit uitgepraat!

Of hij nu je partner is, je beste vriend vanaf de basisschool of een goede sportvriend, deze man heeft een speciaal plekje in je leven. Als je dan een cadeau voor je vriend koopt, dan wil je dat het ook een speciaal cadeau is. Een geschenk waar hij over 10 jaar of 20 jaar nog steeds met veel enthousiasme over praat. Met een echte, oude krant heb je een heel uniek cadeau!

De enige echte, oude krant

Een echte, oude krant is een krant die al jaren geleden bij een abonnee op de deurmat is gevallen. Het is een krant waar de eigenaar of wellicht een verzamelaar zuinig op is geweest. In de meeste gevallen zijn van alle kranten, die de afgelopen eeuwen zijn uitgebracht, slechts 1 of 2 exemplaren bewaard gebleven. We hebben in ons archief ruim 2 miljoen kranten liggen waarvan de oudste uit 1700 afkomstig is. Alle kranten zijn nog in zeer goede staat!

Goede reden voor een speciaal cadeau

Door goede contacten met verzamelaars, bibliotheken en diverse instellingen hebben we vele krantencollecties mogen opkopen. Waarom zouden deze kranten in archieven moeten liggen, als we er mensen heel blij mee kunnen maken? Hoe leuk is het om een verjaardagskrant cadeau te geven, of een mooie huwelijkskrant omdat je vriend 25 jaar is getrouwd met de liefde van zijn leven. Je kunt ook een jubileumkrant als cadeau voor je vriend kopen, omdat hij 25 jaar bij hetzelfde bedrijf werkt. En dan hebben we nog niet eens de geboortekrant genoemd. Deze krant verkopen we heel veel en zeker leuk om als cadeau voor je vriend te kopen!

Personaliseer je cadeau

Als je een speciaal cadeau voor je vriend koopt, bieden we de mogelijkheid om het cadeau te personaliseren door een boodschap recht uit het hart toe te voegen. Daarnaast hebben we een speciale krantenbox laten ontwerpen om de krant goed te kunnen bewaren. Wil je het geschenk helemaal afmaken, dan laat je bij de krant ook nog witte handschoentjes bezorgen. Je vriend kan dan de krant lezen, zoals een antiquariaat de krant ook zou lezen.

Echte, oude krant bestellen

Wil je een echte, oude krant bestellen als cadeau voor je vriend? Bestellen is heel eenvoudig! In de shop hebben we een zoekmachine geplaatst waar je de gewenste datum en jaar van uitgave typt. Vervolgens verschijnen alle leverbare kranten op het beeldscherm. Nadat je de gewenste krant hebt aangevinkt, kun je je bestelling personaliseren. Wij zorgen ervoor dat jouw echte, oude krant zo snel mogelijk wordt toegestuurd!

Echte, oude krant niet na te bestellen

Wacht niet te lang met bestellen. Op is op! Aangezien we alleen originele kranten verkopen, is een krant niet na te bestellen. Dat is waarom onze ‘echte, oude kranten’ een uniek cadeau voor je vriend is.

Bestel vandaag nog een echte, oude krant en verras je vriend met een heel speciaal cadeau!

Meer informatie over oude kranten

Heb je vragen over de oude kranten in ons archief? Neem gerust contact met ons op!

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2023 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.

Zomervakantie

Wegens vakantie zijn wij gesloten tot 29 september. 

In volgorde van ontvangst worden de bestellingen vanaf 2 oktober verstuurd.