Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Bedankt! Koop een origineel cadeau als blijk van waardering

Bedankt dat je mij hebt geholpen met verhuizen. Zomaar een aardigheidje omdat je altijd voor mij klaarstaat. Wil jij iemand bedanken of zomaar een cadeau kopen? Je hoeft niet altijd een reden te hebben om een ander te verrassen met een geschenk. In onze webshop vind je mooie cadeaus als blijk van waardering. Naar wens kun je het cadeau nog personaliseren met een boodschap of een speciale verpakking. 

A Time to Remember

vanaf
€ 14,95

A Time to Remember

Unieke cd's met de grootste hits uit een bijzonder jaar. Ga terug in de tijd en haal dierbare herinneringen op! Verwen uzelf of geef een cd cadeau aan de jarige, bruidspaar of jubilaris.

Op de cd A Time to Remember staan twintig hits met opnamen van de originele artiesten. De hoes is geïllustreerd met een aantal belangrijke personen en gebeurtenissen uit het specifieke jaar. Te bestellen uit de jaren 1930 t/m 1990.

Kies het gewenste jaartal uit de lijst:

Iemand bedanken? Geef een speciale editie van een echte, oude krant!

Een bedankcadeau of een cadeau voor vader, voor moeder, voor opa, voor oma of voor een collega om zomaar te geven, is vaak als blijk van waardering voor hem of voor haar. Om zo een cadeau te krijgen, is vaak een grote verrassing. Een bedankcadeau of een ‘zomaar-cadeau’ verwacht je niet. Het moment dat het geschenk in ontvangst wordt genomen, is op zich al een hele verrassing. Hoe mooi is het dan om iemand met een uniek en persoonlijk cadeau te verblijden?

Speciaal bedankt-cadeau

Om een speciaal bedankcadeau of een zomaar-cadeau te schenken, ben je bij het Historisch Archief aan het juiste adres! In ons archief liggen meer dan twee miljoen echte, oude kranten en tijdschriften. Dit zijn de originele, bewaarde kranten en tijdschriften, die 5, 10, 25, 50 of 100 jaar geleden van de persen zijn gekomen. We hebben zelfs kranten uit het jaar 1750!

Terug in de tijd…

Als je een echte, oude krant of tijdschrift cadeau geeft, geef je een stukje persoonlijke geschiedenis! Vele klanten zijn je al voorgegaan. Mooie reacties hebben we ontvangen. Het krijgen van een echte, oude krant of tijdschrift is iets speciaals. De mogelijkheden zijn oneindig: een geboortekrant, een verjaardagskrant, een jubileumkrant of een krant of tijdschrift van een speciale gebeurtenis, zoals een Libelle met op de cover een geboortefoto van onze koning. Las je oma of moeder altijd het tijdschrift Eva of Het rijk der vrouw?  Wil je je vader verrassen met een tijdschrift uit zijn jeugdjaren? Je kan je bedankcadeau zo persoonlijk maken als je wilt.

Originele exemplaren

Van de kranten en tijdschriften die in de afgelopen eeuw zijn gedrukt, zijn veelal een of twee exemplaren door de abonnee of koper bewaard gebleven. Deze exemplaren zijn bij een archief, museum, bibliotheek of een verzamelaar terechtgekomen. Wij hebben deze collecties mogen overnemen om jou en andere mensen de mogelijkheid te bieden iemand te verblijden met een historische krant, omdat deze persoon een speciaal cadeau verdient.

OP=OP!

Wil je een echte, oude krant of een tijdschrift bestellen? Wacht niet te lang! Kranten en tijdschriften die niet in ons archief liggen, zijn niet na te bestellen. Alle exemplaren die we verkopen zijn originele exemplaren. We verkopen geen kopieën van voorpagina’s en  covers of reproducies van de complete krant. Op is ook echt op!

Echte, oude krant bestellen

Een krant of tijdschrift uit ons archief is heel eenvoudig en snel te bestellen. Via de zoekmachine in de webshop is het mogelijk om te kijken welke kranten en tijdschriften nog beschikbaar zijn. Het enige wat je hoeft te doen, is de gewenste datum in te voeren. Je ziet direct welke uitgaven nog aanwezig zijn.

Uniek bedankt-cadeau

Als geschenkverpakking voor het bedankcadeau of zomaar-cadeau hebben we een speciale houten cassette laten ontwerpen. De krant kan op deze manier niet beschadigen. Ook voor een tijdschrift hebben we mooie, passende verpakkingen. 

Cadeau personaliseren

Een persoonlijke boodschap bij je bedankcadeau of zomaar-cadeau benadrukt nogmaals hoe dankbaar je bent. Bij het afronden van de bestelling bieden we nog de mogelijkheid een persoonlijk bericht te typen. Wij zorgen ervoor dat de boodschap samen met de je cadeau wordt verstuurd.

Bestel vandaag nog een echte, oude krant!

Heb je de gewenste krant of een tijdschrift gevonden? Wacht niet te lang met bestellen. Op is op!

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze echte, oude kranten of tijdschriften? Neem gerust contact met ons op!

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2023 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.