Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Speciale cadeaus voor je vriendin koop je bij Historisch Archief!

Zoek je een cadeau voor je vriendin haar verjaardag? Gaat je beste vriendin binnenkort trouwen? Wil je een vriendin bedanken? Of is het zomaar-een-cadeau? Of ze nu je partner, je beste vriendin of een vriendin is, het is altijd een mooi gebaar om een cadeau voor je vriendin te kopen. Wij hebben voor diverse gelegenheden mooi cadeaus geselecteerd. Om het geschenk helemaal compleet te maken, kun je het zelfs nog personaliseren met een persoonlijke boodschap. Kijk in onze shop naar de mogelijkheden voor een speciaal cadeau!

Met de echte, oude krant ga je samen met je vriendin terug in de tijd!

Ook al ken je je vriendin nog zo goed, het blijft lastig om een speciaal cadeau voor haar te kopen. Je wilt haar graag iets blijvends geven, iets dat haar herinnert aan jullie relatie of vriendschap. Met een echte, oude krant heb je gegarandeerd een speciaal cadeau voor je vriendin. Het mooie is dat je de datum en het jaartal van de krant helemaal zelf bepaalt!

 

De enige echte, oude krant

Een echte, oude krant is de originele krant, zoals deze destijds bij de abonnee op de deurmat viel. De krant is al die jaren bewaard gebleven, maar nog altijd in zeer goede staat. Het is geen kopie of reproductie. In de meeste gevallen zijn van deze echte, oude krant nog slechts 1 of 2 exemplaren. Koop je een echte, oude krant cadeau voor je vriendin, dan ben je verzekerd dat je iets unieks schenkt.

Goede reden voor een speciaal cadeau

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom je een cadeau voor je vriendin koopt. Jullie zijn al velen jaren samen. Je vriendin is 25 jaar getrouwd en dan is een huwelijkskrant een passend cadeau. Je kent je vriendin al vanaf de basisschool. Ga met een jubileumkrant even terug naar toen. Of geef je vriendin haar geboortekrant of een verjaardagskrant, omdat ze Sara ziet. En zo zijn er nog genoeg redenen om een echte, oude krant cadeau te geven.

Hoe bestel ik een echte, oude krant?

Een echte, oude krant bestel je heel eenvoudig! In de zoekmachine in onze shop hoef je alleen een datum en een jaartal te typen. Alle kranten in ons archief die met deze datum en het jaartal overeenkomen, verschijnen op je beeldscherm. Dit kunnen zowel landelijke kranten als regionale en lokale kranten zijn. Klik de gewenste echte, oude krant aan en plaats je bestelling.

Cadeau voor vriendin personaliseren

Wil je het cadeau helemaal speciaal maken, voeg een persoonlijke boodschap toe. Gedurende het bestelproces heb je de mogelijkheid om je geschenk te personaliseren. De tekst is helemaal van jezelf. Wij zorgen ervoor dat het met het cadeau voor je vriendin wordt meegestuurd. Tevens is het mogelijk om de krant in een chique krantencassette te laten verpakken. 

Bestel vandaag nog een echte, oude krant en haal samen met je vriendin herinneringen op met dit speciale cadeau. Wij zorgen ervoor dat jouw echte, oude krant zo snel mogelijk wordt toegestuurd!

Meer informatie over echte, oude kranten

Heb je vragen over de echte, oude kranten in ons archief? Neem gerust contact met ons op!

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.