Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Verras vader met een onvergetelijk cadeau!

Ben je op zoek naar een cadeau voor vader? Een persoonlijk, uniek cadeau? Is het zijn verjaardag? Werkt hij al 25 jaar bij hetzelfde bedrijf? Wil je hem met Sinterklaas of Kerst een keer echt verrassen? Een unieke man verdient het om iets unieks te krijgen. In onze webshop vind je vele cadeaus, zoals mooie flessen wijn, dvd’s over bijzondere gebeurtenissen, cd’s met dé beste muziek, jaarboeken en echte, oude kranten,  voor een speciale gelegenheid of een bijzonder mens. Alle cadeaus zijn ook nog eens te personaliseren. Daarmee maak je een cadeau voor vader heel speciaal!

A Time to Remember

vanaf
€ 14,95

A Time to Remember

Unieke cd's met de grootste hits uit een bijzonder jaar. Ga terug in de tijd en haal dierbare herinneringen op! Verwen uzelf of geef een cd cadeau aan de jarige, bruidspaar of jubilaris.

Op de cd A Time to Remember staan twintig hits met opnamen van de originele artiesten. De hoes is geïllustreerd met een aantal belangrijke personen en gebeurtenissen uit het specifieke jaar. Te bestellen uit de jaren 1930 t/m 1990.

Kies het gewenste jaartal uit de lijst:

Postzegel jaargangen

vanaf
€ 5,85

Postzegel jaargangen

Oude, historische postzegels uit een memorabel jaar. Prachtig om te krijgen, nóg mooier om te geven. Bijvoorbeeld ter gelegenheid van een verjaardag, trouwdag of jubileum. Of als relatiegeschenk.

In ons archief vindt u talrijke postzegels uit vele jaargangen en met uiteenlopende historische afbeeldingen. De postzegels verwijzen naar bijzondere mensen of memorabele gebeurtenissen. Ze vertellen dus een verhaal. Een verhaal uit het verleden. Vanzelfsprekend zijn alle postzegels van uitstekende kwaliteit.

Kies het gewenste jaartal uit de lijst:

Kroonjaren in beeld en geluid

vanaf
€ 28,95

Kroonjaren in beeld en geluid

In een luxe giftpack zitten drie producten: een cd, een dvd en een boekje. Op de cd staat muziek uit het betreffende jaar, op de dvd vindt u hoogtepunten uit het nieuws en in het boekje vindt u alle hoogtepunten uit het nieuws, beroemde personen, belangrijke sportmomenten, het straatbeeld, de keuken en het weer. Het boekje is voorzien van foto's. Beeld: 4:3 Geluid: Stereo Taalkeuze: Nederlands

Kies het gewenste jaartal uit de lijst:

Met een echte, oude krant heb je een geweldig cadeau voor vader!

Heeft je vader altijd voor je klaargestaan en is hij, nu je zelfstandig door het leven gaat, er nog altijd voor je wanneer je hem nodig hebt? Is vader nu wellicht opa en staat hij niet alleen voor jou dag en nacht klaar maar ook voor zijn kleinkinderen? Deze speciale man wil je dan natuurlijk een passend en uniek cadeau schenken. Wat is er dan mooier om een echte, oude krant cadeau te geven!

Hét archief met dé orginele kranten

Het mooie van een echte, oude krant is dat je de datum, het jaartal en de krant helemaal zelf bepaalt. Is er een dag dat heel speciaal voor je vader is? We hebben bijvoorbeeld de huwelijkskrant, een jubileumkrant, een verjaardagskrant en een geboortedagkrant. Uiteraard is een echte, oude krant ook mooi om te geven met Kerst, Sinterklaas, vaderdag of zomaar. Heeft vader altijd een bepaalde krant gelezen, zoals Het Parool, De Telegraaf, een regionale krant of een lokale krant? Bij Historisch Archief liggen meer dan 2 miljoen kranten in het archief, welke soms meer dan twee eeuwen oud zijn. Het zijn echte, oude kranten!

Géén kopie of reproductie

Alle kranten in ons archief zijn door abonnees bewaard. Via verzamelaars, bibliotheken en archieven van diverse instellingen hebben wij deze oude kranten weten te bemachtigen. De kranten zijn nog in goede staat. Bijlagen die destijds bij de kranten zaten, zijn ook nu nog aanwezig. U ontvangt géén kopie van het voorblad of een reproductie van de krant. Het is de échte krant.

Echte, oude krant bestellen

Wilt u een echte, oude krant cadeau geven aan vader? Een krant bestellen is heel eenvoudig! In de zoekmachine in onze shop typ je de datum en het jaartal. De zoekmachine laat vervolgens alle kranten zien die in ons archief aanwezig zijn. Een krant die niet in ons archief ligt, is niet na te bestellen. Indien de gewenste krant aanwezig is, klikt u deze aan en doorloop het bestelproces. Je hebt een uniek cadeau voor vader!

Persoonlijke boodschap

Tijdens het bestelproces is het mogelijk om het cadeau voor vader te personaliseren middels een boodschap toe te voegen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de echte, oude krant in een speciale krantenbox te verpakken. Op deze manier blijft de krant ook de komende jaren in goede staat.

Kijk snel of jouw krant nog aanwezig is én bestel de krant vandaag nog! Wij zorgen ervoor dat het cadeau voor vader zo snel mogelijk wordt opgestuurd.

Meer informatie over oude kranten

Heb je vragen over de oude kranten in ons archief? Neem gerust contact met ons op!

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2023 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.