Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Originele en persoonlijke relatiegeschenken voor elk bedrijf

Een relatiegeschenk voor een klant die je wilt geven met Kerst, Sinterklaas, een jubileum, als bedankje of zomaar? In onze webshop hebben we mooie cadeau-ideeën, van heerlijke flessen wijn tot een echte, oude krant, voor elke gelegenheid en passend bij het bedrijf. De geschenken zijn naar wens te personaliseren. Op deze manier kun je elke klant een persoonlijk relatiegeschenk geven.

A Time to Remember

vanaf
€ 14,95

A Time to Remember

Unieke cd's met de grootste hits uit een bijzonder jaar. Ga terug in de tijd en haal dierbare herinneringen op! Verwen uzelf of geef een cd cadeau aan de jarige, bruidspaar of jubilaris.

Op de cd A Time to Remember staan twintig hits met opnamen van de originele artiesten. De hoes is geïllustreerd met een aantal belangrijke personen en gebeurtenissen uit het specifieke jaar. Te bestellen uit de jaren 1930 t/m 1990.

Kies het gewenste jaartal uit de lijst:

Kroonjaren in beeld en geluid

vanaf
€ 28,95

Kroonjaren in beeld en geluid

In een luxe giftpack zitten drie producten: een cd, een dvd en een boekje. Op de cd staat muziek uit het betreffende jaar, op de dvd vindt u hoogtepunten uit het nieuws en in het boekje vindt u alle hoogtepunten uit het nieuws, beroemde personen, belangrijke sportmomenten, het straatbeeld, de keuken en het weer. Het boekje is voorzien van foto's. Beeld: 4:3 Geluid: Stereo Taalkeuze: Nederlands

Kies het gewenste jaartal uit de lijst:

Echte, oude krant als relatiegeschenk maakt indruk op iedere klant

Relatiegeschenken werden al in de prehistorie weggegeven om indruk te maken. In de periode waren het de stamleden die zichzelf in de spotlights wilden zetten bij hun stamhoofd. Dat zien we ook terug in de middeleeuwen. Toen werden aan heersers geschenken, in de vorm van lokale specialiteiten of handelsproducten, gegeven om oorlog te vermijden.

Pas in 1789 werden relatiegeschenken commercieel ingezet. Dit gebeurde tijdens de inwijding van George Washington. Het publiek kreeg toen een campagne button. Vanaf dat moment kwamen meer relatiegeschenken op de markt, zoals pennen, kalenders en notitieblokjes.

Grondlegger relatiegeschenken

De grondlegger van relatiegeschenken of promotiemateriaal is de drukker Jasper Meeks uit Ohio in de Verenigde Staten. Hij wist de eigenaar van de plaatselijke schoenenzaak te overtuigen om hun logo op de tassen te laten bedrukken. Op die manier konden de eigenaar reclame maken voor zijn schoenen. 

origineel relatiegeschenk

Door de eeuwen heen zijn er heel veel verschillende relatiegeschenken op de markt verschenen. Pennen, notitieblokjes, sleutelhangers, usb-sticks en kalenders geeft iedereen weg. Als bedrijf zijnde wil je je onderscheiden van de rest. Dan moet je toch met een origineel idee komen. Afhankelijk van het budget hebben we in onze webshop diverse relatiegeschenken om een klant te verrassen. Wil je het echt persoonlijk maken, dan hebben we voor hem of voor haar een echte, oude krant!

Wat is een echte, oude krant?

De echte, oude krant is de originele krant van een bepaalde datum. Het is geen kopie van de voorpagina of een reproductie van een complete krant. De krant is bewaard gebleven en via verzamelaars, bibliotheken en andere instellingen bij ons terechtgekomen. In ons archief liggen dan ook ruim twee miljoen kranten, waarvan de oudste afkomstig is uit 1750. Alle kranten zijn nog in goede staat.

Een speciaal relatiegeschenk

Van alle echt, oude kranten die in de loop der eeuwen zijn verschenen, zijn vaak 1 of 2 exemplaren bewaard gebleven. De kranten zijn dan ook niet na te bestellen. Het is heel mooi en speciaal om deze krant als relatiegeschenk aan een klant te geven. Naast de klant is er wellicht nog een persoon die deze krant ook in zijn of haar bezit heeft.

Wil je een echte, oude krant cadeau geven, wacht dan niet te lang met bestellen!

Echte, oude krant bestellen

Een echte, oude krant bestellen is heel eenvoudig. In de webshop hebben we een zoekmachine geplaatst waarin je de datum van de desbetreffende krant typt. Vervolgens verschijnen alle aanwezige kranten op het beeldscherm. Dit zijn zowel landelijke dagbladen als regionale, lokale en buitenlandse kranten. Door de gewenste krant aan te klikken kom je in het bestelproces terecht en hoef je slechts een paar stappen te doorlopen om de echte, oude krant als relatiegeschenk te bestellen.

Bestel vandaag nog een echte, oude krant dan zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk wordt toegestuurd!

Meer informatie

Wil je meer weten over onze oude kranten? Heb je een vraag over onze geschenken? Stuur een e-mail naar vragen@historisch-archief.nl. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.