Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Een bijzondere vrouw geef je op haar verjaardag een speciaal cadeau!

Voor de verjaardag van een vrouw wil je iets bijzonders kopen. Geen bloemen of chocolade. Dat krijg ze altijd als ze jarig is. Je wilt haar nu een keer echt verrassen. De vraag is alleen hoe? Ook al weet je wat je moeder, vrouw, vriendin, oma of collega leuk vindt om te krijgen, dit jaar wil je voor haar verjaardag een cadeau schenken waar ze nog vele jaren veel plezier aan zal beleven. Dan heb je met een echte, oude krant het perfecte cadeau! Kijk snel in onze webshop naar de vele mogelijkheden.

Kroonjaren in beeld en geluid

vanaf
€ 28,95

Kroonjaren in beeld en geluid

In een luxe giftpack zitten drie producten: een cd, een dvd en een boekje. Op de cd staat muziek uit het betreffende jaar, op de dvd vindt u hoogtepunten uit het nieuws en in het boekje vindt u alle hoogtepunten uit het nieuws, beroemde personen, belangrijke sportmomenten, het straatbeeld, de keuken en het weer. Het boekje is voorzien van foto's. Beeld: 4:3 Geluid: Stereo Taalkeuze: Nederlands

Kies het gewenste jaartal uit de lijst:

Verras een vrouw op haar verjaardag met herinneringen aan vroeger

Wordt je oma 80 jaar? Ziet je moeder binnenkort Sara? Willen jullie een collega verrassen voor haar verjaardag? Voor de verjaardag van een vrouw zijn mooie cadeaus te koop. Een cadeau waarmee je echt indruk maakt, is een echte, oude krant. Een echte, oude krant neemt iedere lezer even terug in de tijd. Terug naar een bepaalde dag. Jij kan helemaal zelf bepalen welke dag dat is!

Elke oma of moeder heeft mooie herinneringen aan haar trouwdag. Wat is er dan unieker om een echte, oude krant van haar trouwdag cadeau te geven op haar verjaardag? Op de grote dag was ze vast niet bezig met het nieuws van de dag. Door het nieuws van toen nu weer te lezen, kan moeder of oma – eigenlijk elke vrouw die haar verjaardag viert - het vast wel herinneren. Met een echte, oude krant geef je haar een stukje geschiedenis. Gegarandeerd dat ze heel veel plezier aan dit cadeau zal beleven!

Wat is een echte, oude krant?

Een echte, oude krant is een originele krant zoals deze destijds bij de abonnee op de deur mat viel. Deze krant is jaren bewaard gebleven, misschien wel eeuwen. Dat maakt de krant zo uniek. Kranten worden meestal na het lezen bij het oud papier gegooid. Van alle kranten die in de loop der eeuwen zijn uitgebracht, zijn slechts 1 of 2 exemplaren nog intact. Veelal nog met de bijlagen erbij. Als je voor de verjaardag van een vrouw een echte, oude krant - bijvoorbeeld haar geboortekrant of huwelijkskrant - cadeau geeft, dan schenk je écht een uniek cadeau!

Historisch archief

In ons archief liggen meer dan twee miljoen echte, oude kranten. Welke krant je ook wilt schenken, we hebben alleen de originele exemplaren. Je krijgt van ons geen kopie van de voorpagina of een reproductie van de complete krant. Het is dan ook niet mogelijk om een krant, die niet in ons archief aanwezig is, na te bestellen. 

Certificaat van Echtheid

Om er zeker van te zijn dat je een echte, oude krant voor de verjaardag van je moeder, oma, vriendin of collega hebt bemachtigd, is het mogelijk om een certificaat van Echtheid aan te vragen. Hiermee tonen we aan dat de krant geen kopie of reproductie is. Je maakt het cadeau tevens nog unieker.

Personaliseren echte, oude krant

Elke krant kan bij ons zo persoonlijk mogelijk worden gemaakt. Tijdens de bestelprocedure bieden we de mogelijkheid om nog een persoonlijke boodschap toe te voegen. Mocht je nog een speciale verjaardagswens hebben, dan kan je deze direct schrijven. Naast een wens kun je de krant ook laten inpakken in een speciaal ontworpen krantencassette. Op deze manier kan de krant overal worden opgeborgen zonder te beschadigen.

Echte, oude krant bestellen

Een echte, oude krant bestellen is heel eenvoudig. In de webshop hebben we een zoekmachine geplaatst waar je een datum en jaartal kunt invullen. Je ziet vervolgens alle kranten van deze specifieke datum die nog in het archief aanwezig zijn. Klik de krant aan die je voor de verjaardag van een vrouw cadeau wilt geven en doorloop het bestelproces. Wij zorgen ervoor dat de echte, oude krant zo snel mogelijk wordt verstuurd!

Meer informatie 

Wil je meer weten over onze oude kranten? Heb je een vraag over onze geschenken? Stuur een e-mail naar vragen@historisch-archief.nl. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2023 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.