Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Verras je collega met een persoonlijk cadeau als blijk van waardering

Een collega neemt afscheid op het werk en samen met alle collega’s wil je een speciaal cadeau voor hem of voor haar kopen. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een collega omdat hij of zij met pensioen gaat of een andere baan heeft gekregen, in onze webshop vind je originele cadeaus om een collega te bedanken voor de mooie jaren. Iemand die na vele dienstjaren het schip verlaat, verdient een blijvende herinnering te krijgen.

Zoek je een bedankje voor collega’s omdat je afscheid neemt? Of omdat ze je hebben gesteund in een moeilijke periode? Een blijk van waardering is altijd fijn om te krijgen. Als bedankje hebben we leuke, lieve, grappige kleinigheidjes voor collega’s, zodat je altijd een persoonlijk cadeau kunt geven.

A Time to Remember

vanaf
€ 14,95

A Time to Remember

Unieke cd's met de grootste hits uit een bijzonder jaar. Ga terug in de tijd en haal dierbare herinneringen op! Verwen uzelf of geef een cd cadeau aan de jarige, bruidspaar of jubilaris.

Op de cd A Time to Remember staan twintig hits met opnamen van de originele artiesten. De hoes is geïllustreerd met een aantal belangrijke personen en gebeurtenissen uit het specifieke jaar. Te bestellen uit de jaren 1930 t/m 1990.

Kies het gewenste jaartal uit de lijst:

Wijn uit uw geboortejaar

vanaf
€ 61,58

Wijn uit uw geboortejaar

Decennia lang is deze Jaargang Gran Reserva speciaal voor u in oude wijnkelders bewaard gebleven om u aan een bijzonder jaar te kunnen herinneren. Inhoud 50 cl.

Het kleine wijnbouwgebied, bekend om zijn wijncuriositeiten, grenst aan de regio Rioja. Jarenlang is deze wijn in eikenvaten bewaard waardoor het een voortreffelijke houdbaarheid en rijpheid heeft verkregen. Het is oprecht een buitengewone en spannende belevenis van een volrijpe druppel te genieten.

Kies het gewenste jaartal uit de lijst:

Een originele, oude krant cadeau voor je collega

Met je collega’s breng je wekelijks veel tijd door. Hoe langer je samenwerkt, hoe meer je met hem of haar deelt. Je weet wanneer familieleden jarig zijn, welke activiteiten in het weekend hebben plaatsgevonden, wat er vanavond op tafel staat en wanneer er wordt gesport. Dat schept een band.

Ook al ben je op de hoogte van alle dingen die je collega leuk vindt, dan nog kan het heel lastig zijn om een cadeau voor je collega te kopen. Zeker als je collega het bedrijf verlaat vanwege pensioen of een nieuwe baan. Dat zijn momenten dat je een mooi, origineel cadeau wilt overhandigen. Een cadeau om hem of haar te bedanken. Het moet voor hem of voor haar een blijvende herinnering zijn.

Echte, oude krant

Met een echte, oude krant van zijn of haar geboortedag heb je een persoonlijk afscheidscadeau. Het is ook nog eens een uniek cadeau. Hooguit twee mensen hebben een exemplaar van deze echte, oude krant in hun bezit, waarvan je collega er binnenkort een van is.

Certificaat geboortekrant

Om je de garantie te geven dat je daadwerkelijk een echte, oude krant hebt ontvangen, hebben we een certificaat van ‘Echtheid’. Tegenwoordig zijn er veel reproducties of kopieën van de voorpagina verkrijgbaar. Niet bij Historisch Archief! In ons archief liggen alleen originele oude geboortekranten.

Is de oude krant nog leverbaar?

In de zoekmachine is snel en gemakkelijk te achterhalen of de gewenste krant nog leverbaar is. Je hoeft alleen de desbetreffende datum en het jaartal in te voeren. Vervolgens krijg je een overzicht van welke kranten nog beschikbaar zijn. Je weet altijd direct of je de gewenste echte, oude krant nog kunt bestellen.

Oude krant bestellen

Een krant is een uniek cadeau om te schenken en om te krijgen. Omdat van de meeste echte, oude kranten slechts een of twee exemplaren in het archief liggen, raden we aan om niet te lang te wachten met bestellen. Er is geen mogelijkheid om een oude krant na te bestellen. Het gaat tenslotte om oude kranten die al (vele) jaren, wellicht eeuwen, zijn gedrukt. Op is op!

Meer informatie over oude kranten

Heb je vragen over onze oude kranten? Neem gerust contact met ons op!

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.