Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Wegens vakantie zijn wij gesloten tot 29 september. 

In volgorde van ontvangst worden de bestellingen vanaf 2 oktober verstuurd.

Speciale cadeau-ideeën voor housewarming nieuwe woning

Je hebt een housewarming en wilt niet aankomen met een cadeaubon of een plant. Leuk om te krijgen, maar niet origineel. Voor leuke cadeaus voor een nieuwe woning hebben wij leuke cadeau-ideeën. In onze webshop staan diverse cadeaus, die je ook nog geheel naar wens kunt personaliseren. Of je nu een cadeau voor je ouders zoekt, voor een vriend of vriendin of voor een collega, de leukste geschenken voor een nieuwe woning vind je in onze shop!

Echte, oude krant speciaal cadeau voor housewarming nieuwe woning

Bij een nieuwe woning hoort natuurlijk een housewarming. Wat geef je iemand die net is verhuisd en een feestje geeft? Zeker als het cadeau voor familie is, voor vrienden of kennissen, wil je graag een mooi en uniek geschenk geven. Met een echte, oude krant maak je zeker indruk! 

Weet je in welk jaar de woning is gebouwd. Is de nieuwe woning een bekend pand in het dorp of in de stad? Heeft het huis vroeger in de krant gestaan? Heeft er ooit een bekende Nederlander in het huis gewoond? Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom een echte, oude krant een prachtig cadeau-idee is om op de housewarming te geven.

Wat is een echte, oude krant?

Een echte, oude krant is de krant die destijds bij de abonnee op de deurmat viel of in de winkel te koop was. De krant – vaak inclusief de bijlagen - is al die jaren bewaard gebleven en verkeerd nog in een goede staat. Dankzij verzamelaars, archieven en diverse instellingen hebben we meer dan twee miljoen kranten weten te bemachtigen, waarvan de oudste kranten al rond 1750 zijn uitgebracht. 

Wat maakt de echte, oude krant speciaal?

De meeste kranten worden na het lezen bij het oud papier gegooid of gebruikt men bij diverse klussen zoals het verven van een nieuwe woning. Van alle kranten die in de loop der jaren van de persen zijn verschenen, zijn slechts 1 of 2 exemplaren niet weggegooid. Daarom is het niet mogelijk om bij ons kranten na te bestellen. Bestel je voor je ouders, voor een vriend of vriendin of voor een collega een echte, oude krant, dan geef je pas echt een uniek cadeau!

Echte, oude krant bestellen

Het bestellen van een echte, oude krant is heel eenvoudig. Door in de zoekmachine in de webshop de datum van de gewenste krant te typen, verschijnen alle verkrijgbare exemplaren op het beeldscherm. Dit zijn zowel landelijke dagbladen als regionale, lokale en buitenlandse kranten. Vervolgens klik je de krant aan die je wilt bestellen en doorloop je het bestelproces.

Om er zeker van te zijn dat het om een echte, oude krant gaat, bestel je een certificaat van Echtheid.

Echte, oude krant personaliseren

Om het cadeau voor de nieuwe woning persoonlijk te maken, is het mogelijk om een persoonlijke boodschap bij de echte, oude krant toe te voegen. Historisch Archief zorgt ervoor dat de boodschap met het cadeau wordt opgestuurd. Naast een persoonlijke boodschap is er ook nog een speciale krantencassette waarin de krant kan worden bewaard zonder te beschadigen. Alle mogelijkheden om het cadeau voor de nieuwe woning te personaliseren worden tijdens het bestelproces aangeboden.

Bestel vandaag nog een echte, oude krant dan zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk wordt toegestuurd!

Meer informatie 

Wil je meer weten over onze oude kranten? Heb je een vraag over onze geschenken? Stuur een e-mail naar vragen@historisch-archief.nl. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2023 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.

Zomervakantie

Wegens vakantie zijn wij gesloten tot 29 september. 

In volgorde van ontvangst worden de bestellingen vanaf 2 oktober verstuurd.