Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Cadeau-ideeën om je ouders te verrassen met een speciaal cadeau

Je zoekt een cadeau voor je ouders voor hun trouwdag? Of wil je ze verrassen omdat ze altijd voor je klaar staan? Een ‘zomaar-cadeau’ of een ‘bedankt-cadeau’. In onze shop hebben we prachtige cadeaus geselecteerd voor zowel vader als moeder, maar ook cadeaus voor je ouders samen. Elk geschenk dat je bestelt, kun je laten personaliseren. Met een persoonlijke boodschap is het cadeau pas echt speciaal!

Kroonjaren in beeld en geluid

vanaf
€ 28,95

Kroonjaren in beeld en geluid

In een luxe giftpack zitten drie producten: een cd, een dvd en een boekje. Op de cd staat muziek uit het betreffende jaar, op de dvd vindt u hoogtepunten uit het nieuws en in het boekje vindt u alle hoogtepunten uit het nieuws, beroemde personen, belangrijke sportmomenten, het straatbeeld, de keuken en het weer. Het boekje is voorzien van foto's. Beeld: 4:3 Geluid: Stereo Taalkeuze: Nederlands

Kies het gewenste jaartal uit de lijst:

Wijn uit uw geboortejaar

vanaf
€ 61,58

Wijn uit uw geboortejaar

Decennia lang is deze Jaargang Gran Reserva speciaal voor u in oude wijnkelders bewaard gebleven om u aan een bijzonder jaar te kunnen herinneren. Inhoud 50 cl.

Het kleine wijnbouwgebied, bekend om zijn wijncuriositeiten, grenst aan de regio Rioja. Jarenlang is deze wijn in eikenvaten bewaard waardoor het een voortreffelijke houdbaarheid en rijpheid heeft verkregen. Het is oprecht een buitengewone en spannende belevenis van een volrijpe druppel te genieten.

Kies het gewenste jaartal uit de lijst:

Ouders halen samen herinneringen op met de echte, oude krant!

Een mooi en speciaal cadeau voor je ouders kopen is niet eenvoudig. Het moet iets zijn waar zowel je vader als je moeder wat aan heeft. Bovenal wil je dat ze er samen iets aan hebben, dat ze er samen tijd voor maken. We hebben voor je ouders hét perfecte cadeau: een echte, oude krant! Om er een nog specialer cadeau van te maken, geef je een echte, oude krant van hun huwelijksdag. Met deze huwelijkskrant kunnen ze samen terug in de tijd, terug naar hun grote dag. Niets is mooier dan samen herinneringen ophalen!

Wat is een echte, oude krant?
De echte, oude krant is de originele krant die destijds bij de abonnee op de deurmat viel, in een café op tafel lag, bij de bibliotheek gratis kon worden gelezen of die je in de winkel kocht. Het is geen kopie of reproductie. Bij veel bedrijven koop je een kopie van de voorpagina of een reproductie van de complete krant. Niet bij ons! Als de gewenste krant niet bij ons in het archief aanwezig is, is deze ook niet na te bestellen. Dat maakt de echte, oude krant juist zo bijzonder!

Naast de huwelijkskrant is het ook mogelijk om een jubileumkrant te bestellen. Dat is bijvoorbeeld een hele speciale krant als je ouders samen een bedrijf hebben dat een jubileum viert van 25 jaar, 50 jaar of misschien nog wel veel langer. Eigenlijk is er voor elke gelegenheid die je ouders samen vieren een geschikte krant. Bij ons vind je dan ook altijd een uniek cadeau voor je ouders!

Echte, oude krant bestellen

Een echte, oude krant bestellen is heel eenvoudig. In de zoekmachine in onze shop kun je direct op datum en jaar zoeken. Als je de gewenste datum typt, verschijnen alle leverbare kranten met deze datum. Dit zijn zowel landelijke kranten als regionale en lokale kranten. Daarna klik je de krant aan die je wilt bestellen en hoef je alleen nog het bestelproces te volgen. 

Om de echte, oude krant voor je ouders nog specialer te maken, heb je de mogelijkheid een persoonlijke boodschap te schrijven. Wij zorgen ervoor dat deze boodschap bij de krant wordt toegevoegd. Tevens kun je er ook nog voor kiezen om de krant in een chique – speciaal gemaakte – krantenbox te verpakken. Je ouders kunnen de krant dan altijd goed bewaren zonder dat deze beschadigd.

Echte, oude krant niet nabestellen

Gezien wij alleen originele kranten in ons archief hebben liggen, is het niet mogelijk om een krant na te bestellen. De kranten zijn erg geliefd en verkocht voor we er erg in hebben. Op is ook echt op!

Bestel vandaag nog de echte, oude krant voor je ouders en wij zorgen ervoor dat deze zo snel mogelijk je kant opkomt!

Meer informatie over oude kranten

Heb je vragen over de oude kranten in ons archief? Neem gerust contact met ons op!

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.