Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Bij Historisch Archief krijgt u meer dan de een historische voorpagina!

Historisch Archief biedt meer dan alleen historisch voorpaginga, u koopt bij ons de echt historische krant, helemaal compleet, geen reproductie! Een historische voorpagina van een krant of tijdschrift kunt u online bij de desbetreffende dag- en weekbladen bestellen. In de meeste gevallen betaalt u circa tien euro en verzendkosten. Wat ontvangt u? Een A3-kopie van een historische voorpagina.

Historisch Archief

Historisch Archief heeft een groot archief met meer dan drie miljoen echte kranten en tijdschriften in originele staat. Koopt u bij ons een exemplaar naar keuze, dan krijgt u meer dan alleen een historische voorpagina. U ontvangt een complete, echte krant! De kranten zijn nog voorzien van de originele advertenties. Zoals de krant of het tijdschrift destijds bij de abonnee werd bezorgd, zo sturen wij deze ook naar u toe. Dat is toch veel mooier dan een kopie van een historische voorpagina?

Echte krant of tijdschrift bestellen

Een krant of tijdschrift kunt u via onze website bestellen. U kunt kiezen op datum, maar ook op titel of jaargang. In ons ‘Historisch Archief’ liggen echte kranten vanaf 1720.

Echte krant / tijdschrift als cadeau

De ‘echte’ krant is leuk om te krijgen, maar ook om te geven. In tegen stelling tot een kopie van een historische voorpagina zult u merken dat een ‘echte’ krant veel meer waarde heeft. Een complete krant is een mooi verjaardagscadeau voor uw vader of moeder. Het is ook een origineel geschenk voor een jubileum van een werknemer, relatie of een 50-jarig huwelijk. We hebben al vele mooie reacties mogen ontvangen van mensen die een echte, historische krant hebben ontvangen.

In ons ‘Historisch Archief’ vindt u echte kranten waaronder:

Ook echte, originele tijdschriften, zoals:

Verzamelaars en liefhebbers van buitenlandse kranten en tijdschriften kunnen ook bij Historisch Archief terecht.

Historische kranten en tijdschriften kopen

Kunt u op de website niet vinden wat u zoekt? Neem gerust contact met ons op! Ons ‘Historisch Archief’ is zo groot, dat we nog dagelijks de website aan het vullen zijn.

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2023 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.