Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Geboortejaar cadeau in beeld en geluid

Herinneringen uit uw geboortejaar krijgen met name naarmate we ouder worden steeds meer betekenis. Weet u wat zich allemaal in uw geboortejaar heeft afgespeeld? Wat waren dé hoogtepunten van dat jaar? Of om het nog persoonlijker te maken, wat waren de high lights uit het nieuws op uw geboortedag!

Geboortejaar DVD of CD

De techniek van tegenwoordig maakt het mogelijk om nieuws van decennia geleden opnieuw uit te brengen op DVD, zoals ‘1946, verkenning van een geboortejaar’. Populaire muziek uit uw geboortejaar worden op een speciale CD of LP gezet. De platenspeler is na een lange periode van afwezigheid weer een grote trend aan het worden. Maar wist u dat het zelfs nog mogelijk is om een originele krant uit uw geboortejaar te bemachtigen?

Geboortejaar verjaardagskrant

Een krant uit uw geboortejaar of verjaardagskrant is het exemplaar zoals deze destijds bij de abonnee in de bus viel of in een kiosk te koop was. U ontvangt géén kopie van een voorpagina of een reproductie van de krant. Van alle kranten die zijn uitgebracht, zijn vaak één of twee exemplaren bewaard gebleven. Wij hebben in ons historisch archief veel kranten van onder andere De Telegraaf, Het Parool, Trouw en Volkskrant, maar ook diverse regionale kranten in zeer goede staat liggen. De krant uit uw geboortejaar is altijd een échte krant!

Geef een geboortejaar verjaardagscadeau!

  • DVD: een mooie box met alle hoogtepunten uit uw geboortejaar én een CD met grote hits uit datzelfde jaar met een boekje om gebeurtenissen rustig terug te lezen.
  • CD ‘A Time to Remember’: een unieke CD met de grootste hits uit uw geboortejaar. Bij het horen van de muziek bent u in een mum van tijd back in time. Mooi om dierbare herinneringen op te halen.
  • Krant van uw geboortejaar of geboortedag: in originele staat wordt de krant naar u opgestuurd. Zelfs de advertenties zijn niet uit de in de krant geknipt. Kortom, u kunt nog achterhalen voor welke producten in uw geboortejaar reclame werd gemaakt.
  • Tijdschrift van uw geboortejaar of geboortedag: evenals van de kranten zijn er ook van de tijdschriften uit uw geboortejaar originele exemplaren bewaard gebleven. Wat dacht u van ‘Beatrijs’, ‘De Engelbewaarder’ of ‘De Lach’?

Geboortejaar cadeau

Een geboortejaar verjaardagscadeau is leuk om te geven, maar ook om te krijgen. Viert een collega binnenkort een jubileum? Ziet uw partner, familielid, vriend(in) of kennis Abraham of Sara? Of bent u ‘zomaar’ op zoek naar een mooi en origineel cadeau? Met een geboortejaar cadeau weet u zeker dat u iemand heel blij maakt!

Wilt u meer meten over de mogelijkheden van een geboortejaar cadeau? Neem gerust contact met ons op!

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2023 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.