Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Jeugdsentimenten: haal herinneringen op met een ‘echt’ jeugdtijdschrift

Jeugdsentimenten wie heeft ze niet? Herinneringen aan die ‘goede, oude tijd’. Voor de één zijn dat zomervakanties of logeren bij opa en oma, voor de ander is dat muziek of een tijdschrift. In de loop der decennia zijn heel wat jeugdtijdschriften uitgebracht. Sommigen bestaan nog steeds anderen hebben slechts enkele maanden een editie mogen uitbrengen. Heeft u jeugdsentimenten aan tijdschriften uit uw jeugd?

De ‘echte’ jeugdsentimenten

Krant van uw Geboortedag heeft voor elke generatie jeugdsentimenten in het archief liggen. Mooie jeugdtijdschriften die destijds door velen werden gelezen. De tijdschriften zijn nog intact. Wij verkopen exemplaren, zoals ze bij abonnees op de deurmat vielen. Vaak is dit het enige exemplaar dat nog in omloop is. Geen herdruk of kopie! U ontvangt het ‘echte’ jeugdtijdschrift. Kortom, het enige, echte jeugdsentiment!

In ons archief liggen onder andere de ‘jeugdsentimenten’

Jeugdsentiment: jeugdtijdschrift cadeau

Een ‘jeugdsentiment’ is een uniek cadeau om te geven én te krijgen. Ziet uw man Abraham? Zijn uw vrienden 25-jaar getrouwd? Wilt u een familielid met Kerst een speciaal cadeau geven? Weet u toevallig dat een goede zakenrelatie vroeger graag de avonturen van Sjors las? Wat de reden ook mag zijn, jeugdtijdschriften van vroeger zijn altijd leuk om te krijgen. Aarzel niet langer en kijk in ons archief voor een ‘origineel jeugdsentiment’!

Jeugdsentimenten bestellen

Een jeugdsentiment kopen? Of wilt u meer weten over onze unieke ‘jeugdsentimenten’? Neem een kijkje op onze website. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.