Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Originele krant: een uniek én historisch cadeau voor elk jubileum!

Een originele krant is een uniek cadeau om voor een speciale gelegenheid weg te geven. Ziet uw zus Sara? Vieren goede vrienden hun 25-jarig huwelijk? Heeft het bedrijf van uw zakenrelatie een jubileum? Of wilt u ‘zomaar’ iemand een origineel cadeau geven? Met een originele krant geeft u een stukje geschiedenis. Wie weet nu nog welke gebeurtenissen vijfentwintig jaar hebben plaatsgevonden?

Originele krant van toen

Historisch Archief beschikt over meer dan twee miljoen originele kranten vanaf 1720. Van alle kranten die in de loop der tijd zijn gedrukt en uitgegeven, zijn slechts één à twee exemplaren overgebleven. Deze kranten zijn nog in zeer goede staat. Alle pagina’s en advertenties zijn nog intact. U ontvangt de krant zoals deze destijds bij abonnees op de deurmat viel. Geen herdruk of kopie. U ontvangt dé originele krant!

Specifieke originele krant

In ons archief liggen zowel landelijke als regionale originele kranten van vrijwel iedere datum. Wij kunnen helaas niet altijd aan specifieke wensen voldoen. Met name de originele kranten van een historische datum, zoals de moord op president J.F. Kennedy, zijn erg geliefd bij verzamelaars en daarom moeilijk leverbaar. Ook specifieke geboorte- en overlijdensadvertenties zijn vanwege de zoektijd niet mogelijk op te vragen. U krijgt bij ons wel de garantie dat u een landelijke krant ontvangt wanneer u daar om vraagt. Of een originele krant van een specifieke datum.

Welke originele kranten kunt u onder andere bij ons kopen?

Tevens beschikken wij over internationale originele kranten:

Alle originele kranten – honderden titels - kunt u vinden op de website van Historisch Archief!

Garantie originele krant

De originele krant wordt in een optionele geschenkdoos geleverd. Indien gewenst kunt u uw cadeau van een persoonlijk boodschap voorzien. De boodschap kan uit maximaal 250 karakters bestaan. Wij zorgen ervoor dat de tekst met de originele krant wordt meegestuurd. Daarnaast sturen wij een certificaat van ‘Echtheid’ mee. Het bewijs dat u de originele krant hebt ontvangen!

Originele krant kopen?

Wilt u een uniek cadeau geven? Geef een originele krant! Uren leesplezier en even weer terug in tijd. Neem voor meer informatie of vragen gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze website!

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2023 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.