Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant
vanaf € 37,95
  • Rosita
  • Rosita

'Rosita' een weekblad voor vrouwen dat in 1958 voor het eerst verscheen. In het blad stonden rubrieken over onder andere mode, columns, verhalen, praktische zaken en medische adviezen. Het damesblad heeft tot en met 1967 voortbestaan.

Rosita was een weekblad voor vrouwen, dat verscheen tussen 1958 en 1967. Het tijdschrift is een opvloger van de damestijdschrift "Goed Nieuws voor de vrouw" Met een weekabonnement betaalde je 35 cent per week, in de losse verkoop kostte het aanvankelijk 45 cent en later  55 cent. Het blad bevatte rubrieken zoals 'Mode', 'Handige rubrieken', 'Artikelen en verhalen' en 'Verder nog...'. Op de laatste  pagina bevatte deze een grote hoeveelheid varia: kleine columns, medische adviezen, 'Vera geeft raad', puzzels, gymoefeningen en adviezen op het gebied van omgangsvormen.

Jaar: (1958 - 1967)

Uitgeverij: De Spaarnestad 

Rosita krant geboortedag als jubileumscadeau Rosita krant geboortedag als jubileumscadeau Rosita krant geboortedag als jubileumscadeau Rosita krant geboortedag als jubileumscadeau

Maak uw Rosita nog specialer met een geschenkverpakking

De tijdschrift wordt standaard verpakt in een beschermde cellofaan verpakking. Kies voor een luxe geschenkdoos om uw geschenk nog specialer te maken! Bij de Corvon geschenkdoos en de Mahone cassette krijgt u tevens gratis handschoenen van de archivaris!

Cambric Geschenkdoos

Cambric Geschenkdoos

Met certificaat van echtheid

+ € 6,95

Caribic geschenkdoos

Caribic geschenkdoos

Met certificaat van echtheid

+ € 6,95

Bekijk alle beschikbare data van de Rosita

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2023 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.