Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Groeten Uit 19XX: Oude kranten voor televisieprogramma RTL

8 maart 2019

Terug in de tijd met Groeten Uit 19XX. Hoe leuk is het om je kinderen te kunnen laten wat jou bezighield toen jij hun leeftijd had. Hoe zag jou wereld er destijds uit? Welke muziek luisterde jij? Wat waren de mode- en interieurtrends in die tijd? Wat hield de wereld bezig?

Groeten Uit 19XX: Oude kranten voor televisieprogramma RTL

1970

Voor het tweede seizoen van het televisieprogramma ‘Groeten Uit 19XX’ zijn wij door RTL benaderd om oude kranten en tijdschriften te leveren. Zeven BNN’ers gaan samen met hun familie terug in de tijd. In de eerste aflevering ging Xandra Brood, de vrouw van Herman Brood, terug naar het jaar 1970. Wat is er allemaal in het jaar 1970 gebeurd? 

Oude kranten en tijdschriften

Met de oude kranten en tijdschriften uit 1970 is precies te achterhalen waar de wereld zich dat jaar mee bezig heeft gehouden. Via De Telegraaf, AD, NRC, Het Parool, De Volkskrant, maar ook regionale en lokale kranten worden herinneringen weer opgehaald. Weet jij nog wat er (allemaal) in 1970 is gebeurd? Hoe leuk is het om te zien wat de mode was en welke muziek populair was? Daarvoor zijn de oude tijdschriften, waaronder Libelle, Avenue, Story, Panorama, Tina en Hitkrant.

BNN'ers in Groeten Uit...

‘Groeten Uit 19XX’ liet ook families van andere bekende Nederlanders een reis terug in de tijd maken. Presentatrice Natasja Froger ontving in het tweede seizoen:

  • Klaas van Eerden (1988)
  • Hans Kazan (1965)
  • Xander de Buisonjé (1985)
  • Frans Duijts (1991)
  • Roy Donders (2003)
  • Bibian Mentel (1983)

Heb jij naar ‘Groeten Uit 19XX’ gekeken? Als jij mee mocht doen aan het programma, welk jaar zou jij opnieuw willen beleven?

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2023 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.

Zomervakantie

Wegens vakantie zijn wij gesloten van 15 mei t/m 30 juni. 

In volgorde van ontvangst worden de bestellingen vanaf 3 juli verstuurd.