Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Postzegel jaargang 1995

Postzegel jaargang 1995

Geef eens een postzegelserie cadeau. In ons archief vindt u postzegels uit vele jaargangen en met vele historische afbeeldingen. De postzegels verwijzen naar bijzondere mensen of memorabele gebeurtenissen. Ze vertellen dus een verhaal. Alle postzegels zijn van uitstekende kwaliteit.

1995 is het jaar van de film. Twee filmzegels met Joris Ivens erop en Turks Fruit

Een heel aantal gedenkwaardige feiten worden vereeuwigd op de postzegel in 1995 de drukker/kunstenaar H.N. Werkman 1882-1945 de restauratie van het Panorama Mesdag is voltooid het postmuseum koopt de Blauwe Mauritius 75 jaar eerder was het eerste Mahlerfeest in het Concertgebouw, dit jaar het tweede 100 jaar bestaat het NIVRA (instituut voor registeraccountants) 100 jaar bestaat het NVOB ( verbond van ondernemers in de bouw) De oorlog 40-45 is in 1995 55 jaar geleden begonnen De oorlog 40-45 is in 1995 50 jaar geleden afgelopen De VN bestaat 50 jaar De Wereldjamboree wordt in Dronten gehouden Sail Amsterdam is er weer in 1995 100 jaar Cabaret in Nederland met Pisuisse en Freek de Jonge

Aan Natuur en Milieu wordt extra aandacht besteed met drie zegels en een velletje roofvogels.

De jaarlijkse zomerzegels met toeslag voor sociaal en cultureel werk zijn dit jaar gewijd aan de ouderen en ouderenprojecten. Er is een begeleidend postzegelvelletje met zes zegels bij.

Er wordt een Sterrenbeeldzegel uitgegeven bedoeld om geboortekaarten en verjaardagskaarten op te leuken.

Nederland heeft een heel aantal Nobelprijswinnaars. Dit jaar worden er drie in het zonnetje gezet. Tinbergen, Zernike en Debye.

De kinderserie van dit jaar bevat zegels met illustraties van kind en fantasie. Dit jaar weer met een kindervelletje.

Het jaar wordt afgesloten met speciale kerstzegels.

€ 21,25

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.