Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Postzegel jaargang 1987

Postzegel jaargang 1987

Geef eens een postzegelserie cadeau. In ons archief vindt u postzegels uit vele jaargangen en met vele historische afbeeldingen. De postzegels verwijzen naar bijzondere mensen of memorabele gebeurtenissen. Ze vertellen dus een verhaal. Alle postzegels zijn van uitstekende kwaliteit.

1987 begint met een zegel ter gelegenheid van het 50-jarig huwelijksfeest van Juliana en Bernhard.

Ter gelegenheid van het Jaar van de Daklozen en het 100-jarig bestaan van het Leger de Heils een tweetal zegels.

In 1986 is het 100 jaar geleden dat Multatuli overleed en 300 jaar geleden dat Constantijn Huygens overleed. Deze twee literatuurfeiten komen terug in een literatuurserie.

De jaarlijkse zomerzegels met toeslag voor sociaal en cultureel werk zijn dit jaar gewijd aan Industrieel erfgoed. Er is een begeleidend postzegelboekje met vier zegels bij.

De Europa Cept zegels hebben dit jaar moderne architectuur als thema. Het ontwerp van het danstheater in Scheveningen en een detail van een school in Amsterdam vinden een plaats op de zegels.

Een gecombineerde uitgifte ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van het veilingsysteem in Nederland en van het 150-jarig bestaan van de Groninger Maatschappij van Landbouw.

Het Rode Kruis krijgt dit jaar (weer) een serie met toeslag en een bijbehorend boekje.

Ter gelegenheid van 75 jaar Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) wordt een postzegel aangeboden. Het Paleis Noordeinde wordt met een zegel in het zonnetje gezet.

De kinderserie van dit jaar bevat zegels met illustraties van kinderen in verschillende beroepen. Dit jaar weer met een kindervelletje.

Voor het eerst wordt het jaar afgesloten met speciale kerstzegels Deze keer nog een in postzegelboekje.

€ 14,90

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.