Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Postzegel jaargang 1986

Postzegel jaargang 1986

Geef eens een postzegelserie cadeau. In ons archief vindt u postzegels uit vele jaargangen en met vele historische afbeeldingen. De postzegels verwijzen naar bijzondere mensen of memorabele gebeurtenissen. Ze vertellen dus een verhaal. Alle postzegels zijn van uitstekende kwaliteit.

1986 begint met een zegel ter gelegenheid van de oplevering van een proefpark voor windenergie in Sexbierum.

De jaarlijkse zomerzegels met toeslag voor sociaal en cultureel werk zijn dit jaar gewijd aan meetinstrumenten. Er is een begeleidend postzegelboekje met vier zegels bij.

1985 is het 100ste geboortejaar van Dr. Willem Drees. Hij krijgt ter ere daarvan een mooie portretzegel.

De Europa Cept zegels hebben dit jaar het milieu als thema. de tuin van paleis het Loo en een oude boom als illustraties daarvan.

In 1985 wordt Utrecht in het zonnetje gezet. Drie zegels met het interieur van de Domkerk, het Duitse Huis (tegenwoordig Hotel Karel V) en het oprichtingsdocument van de universiteit vormen een serie.

Ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van de Biljartbond en het 75-jarig bestaan van de Dambond worden twee sportzegels uitgegeven.

De voltooiingen van de Deltawerken is een feit om vast te leggen op postzegels. In 1986 is het zover.

De kinderserie van dit jaar bevat zegels met illustraties van kinderen in verschillende belevingswerelden. Muziek, literatuur, bouwkunst, beeldende kunst, podiumkunsten. Dit jaar weer met een kindervelletje.

€ 10,10

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.