Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Postzegel jaargang 1967

Postzegel jaargang 1967

Geef eens een postzegelserie cadeau. In ons archief vindt u postzegels uit vele jaargangen en met vele historische afbeeldingen. De postzegels verwijzen naar bijzondere mensen of memorabele gebeurtenissen. Ze vertellen dus een verhaal. Alle postzegels zijn van uitstekende kwaliteit.

De technische hogeschool in Delft bestaat in 1967 125 jaar. Ter gelegenheid hiervan wordt een zegel uitgegeven met het hoofdgebouw erop.

De jaarlijkse zomerzegels met toeslag voor sociaal en cultureel werk zijn dit jaar gewijd aan schelpen en zeedieren.

In ieder CEPT-land werden dezelfde zegels uitgegeven als een soort bewijs van Europese samenwerking en eenwording. Dit jaar een raderwerk om de industriële kracht van Europa uit te beelden.

1967 is ook het jaar van de eerste grote AMPHILEX tentoonstelling in Amsterdam. Ieder toegangskaartje gaf recht op koop van de amphilexserie.

Het Nederlandse Rode Kruis vierde in 1967 haar 100-jarig bestaan. Een mooie serie met een rood kruis en toeslag voor het goede doel werd er speciaal voor uitgegeven.

De kinderserie van dit jaar bevat zegels met illustraties van kinderversjes. Onder anderen Dikkertje Dap op de trap. Dit jaar voor de tweede keer met een groot Kinderblok erbij.

€ 6,05

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.