Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Cadeauverpakkingen

Een speciaal cadeau kopen? Dan wil je deze natuurlijk ook mooi inpakken. De verpakking is het eerste wat men ziet. Je zal merken dat je complimenten krijgt als je aandacht aan het verpakkingsmateriaal schenkt.

Voor elke gelegenheid, elk cadeau en prijsklasse hebben we mooie verpakkingsmaterialen om jou cadeau helemaal af te maken. Of dat nu voor Valentijnsdag is, een huwelijk, een verjaardag of een jubileum. Je kunt helemaal zelf bepalen hoe jij je cadeau wilt laten verpakken.


Caribic geschenkdoos

Geef je een echte, oude krant of tijdschrift cadeau? De prachtige Caribic geschenkdoos is niet alleen mooi om de krant of het tijdschrift in te verpakken, maar ook om in te bewaren!

De Caribic geschenkdoos is verkrijgbaar voor € 6,75

Caribic geschenkdoos

Cambric Geschenkdoos

Een cadeau laten in pakken, zorgt net even voor iets extra’s. Deze geschenkdoos is ideaal voor het verpakken van een echt, oud tijdschrift. De cover is direct zichtbaar, waardoor het tijdschrift ook als interieurstuk op een dressoir of in een kast kan worden getoond zonder te beschadigen.

De Cambric Geschenkdoos is verkrijgbaar voor € 8,75

Cambric Geschenkdoos

Luxe geschenkdoos Corvon

Met de Corvon geschenkdoos schenk je een echte, oude krant in hele bijzondere verpakking. Deze luxe archief- annex geschenkdoos is inclusief handschoenen van de archivaris. In de geschenkdoos blijft de echte, oude krant in zeer goede staat. De handschoenen zorgen ervoor dat de krant tijdens het lezen niet beschadigt. Als een echte archivaris een historische krant bekijken, hoe bijzonder is dat?

De Luxe geschenkdoos Corvon is verkrijgbaar voor € 13,55

Luxe geschenkdoos Corvon

Luxe mahonie cassette

Een luxe verpakking van hoogwaardig hout, dat aanvoelt als fluweel. De binnenkant van de kist is met rood velours bekleed. Een originele, historische krant dient men, evenals de herinneringen van toen, te koesteren.

De Luxe mahonie cassette is verkrijgbaar voor € 54,95

Luxe mahonie cassette

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2021 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.

Vakantiesluiting

Wij genieten van momenteel onze vakantie tot 29 september!

Bestellingen kunt u wel plaatsen en worden in volgorde van ontvangst vanaf 30 september verstuurd.

Wij wensen u een fijne vakantie!