Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Herroepingsrecht

U heeft als klant wettelijk gezien de mogelijkheid om de overeenkomst van verkoop zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 werkdagen. De termijn gaat in op de dag van ontvangst van het product door of namens u, de consument.

Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, moet het product met alle geleverde toebehoren en indien mogelijk in de originele staat en verpakking aan Historisch Archief te retourneren.

Cd's en dvd's dienen te worden geretourneerd in de originele verpakking.

Voordat een product teruggestuurd kan worden aan Historisch Archief, stuurt u eerst een e-mail naar Historisch Archief met de mededeling dat u van de aankoop af ziet. Deze mail kunt u sturen naar klantenservice@historisch-archief.nl

De (retour)verzendkosten zijn voor u eigen rekening.

Als u al een bedrag betaald hebt, zal Historisch Archief dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na terugzending of herroeping, terugbetalen.

Let op, kranten, tijdschriften, geopende CD's en DVD's & gepersonaliseerde geschenken vallen niet onder uw herroepingsrecht, deze kunnen dus NIET worden geretourneerd.

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2023 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.