Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Bezorgen & Afhalen

Verzendkosten

Tijdens het bestelproces zie je direct welke verzendkosten voor jouw bestelling berekend worden. Pakketverzending veelal voor de originele archief documenten via de PostNL, voor € 5,95. Voor kleinere zaken geld een tarief vanaf € 2,95. We kijken hierbij naar de maximale afmetingen en het maximale gewicht van een pakket. Verzending naar andere landen word weergegeven in tijdens afreken proces, zoals voor België en Duitsland € 10,95.

Levertijd

De standaard levertijd voor kranten en tijdschriften is circa 2 werkdagen. Dit is wellicht langer dan je gewend bent van webshops. De reden hiervoor is dat de uitgaven speciaal voor jouw uit het archief worden gezocht, en niet kant en klaar op de plank liggen. De overige producten kunnen wel sneller worden geleverd.

Indien je niet thuis bent

Mocht je niet thuis zijn als PostNL langs komt dan ontvang je van PostNL een kennisgeving waarop staat dat het pakket de volgende dag nog een keer wordt aangeboden.

Ander afleveradres

Tijdens het bestellen kun je aangeven op welk adres je het artikel wilt laten bezorgen. Dit kan een ander adres zijn dan het factuuradres.

Afhalen op afspraak

Historisch-archief.nl is een webwinkel. Wij hebben echter ook een afhaalpunt in Harderwijk. We bieden je graag de mogelijkheid om verzend- of bezorgkosten te besparen. Dit afhaalpunt is alleen te bezoeken op afspraak. Je kunt bij ons helaas niet pinnen. Na het plaatsen van je bestelling zullen wij contact opnemen voor het maken van een afspraak. Dan kunnen we in overleg een datum en tijdstip plannen voor het ophalen van jouw bestelling.

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2023 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.