Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Spoedbestellingen

Het Historisch Archief verstuurt nagenoeg alle bestellingen binnen 3 werkdagen vanuit ons hoofdarchief in Harderwijk. De specifieke levertijd staat vermeld bij de geselecteerde datum van de krant of tijdschrift. Wilt u uw bestelling graag sneller ontvangen? Plaats dan een spoedbestelling via deze webshop, op de productpagina word aangegeven of dit mogelijk is, voor de betreffende titel. Onze archivaris gaat dan, speciaal voor u, uw bestelling met voorrang uit het archief halen. Andere geschenken geen (krant of tijdschrift) zijn allen in voorraad en kunnen ook met spoed worden uitgeleverd via PostNL. Het u nog meer haast? Dan kunt u uw bestelling in overleg zelf afhalen óf een koerier regelen.

Normale spoedbestelling

Dit is alleen mogelijk als u de bestelling voor 15.00 uur via deze webshop plaatst en de betaling bij ons binnen is. Uw bestelling word dan dezelfde middag speciaal voor u uit het archief gehaald en uitgeleverd/verzonden. Komt de normale spoedbestelling na 15.00 uur binnen? Dan verzenden we deze de volgende werkdag. De standaard spoedkosten bedragen € 12,95 en exclusief reguliere verzendkosten. Dit geld voor alle geschenken met een levertijd van maximaal 4 werkdagen.Historisch Archief is niet verantwoordelijk als uw bestelling de volgende werkdag nog niet is afgeleverd door PostNL.

Spoedbestelling per koerier

Dit is helaas niet meer mogelijk.

Persoonlijk afhalen Harderwijk

Hebt u heel veel haast? Dan is het mogelijk uw bestelling af te halen bij ons depot in Harderwijk. Dit kan in 's middags tussen 15:00 en 16:30. Andere tijden in overleg. Extra hier zijn dan de standaard spoedkosten € 12,95. Betaling via iDEAL of contant.

Bestellingen naar het buitenland hebben een langere levertijd rn zijn niet per spoed uit te leveren

Bestelt u meerdere geschenken, en heeft 1 geschenk een langere levertijd waardoor deze niet met spoed is te leveren? Plaats dan twee aparte bestellingen.

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.

Vakantie

Wegens vakantie zijn wij gesloten tot 1 maart. 

In volgorde van ontvangst worden de bestellingen vanaf 4 maart verstuurd.