Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Betaalmogelijkheden

Je kunt je bestelling bij Historisch Archief eenvoudig en veilig betalen. Dit kan via een veilige omgeving met iDeal, CreditCard, Paypal, Bancontact, Sofort, overboeking en op rekening. In het bestelproces krijg je de mogelijkheid om de betaalmethode van je voorkeur te kiezen.

iDeal - Betaal eenvoudig online met je eigen bank.

Wil je direct online betalen? Dan kun je voor iDeal kiezen. Je komt in de betaalmodule waarin je je eigen bank kunt aangeven. Klik op "Kies" en je gaat door naar de betaalpagina van je eigen internetbankieren. Als de betaling is afgerond, krijg je een bevestiging via de e-mail. Je bestelling is dan afgerond. Bij het betalen via iDeal heb je de keuze uit vrijwel alle Nederlandse banken. Historisch Archief maakt hiervoor gebruik van de diensten van Mollie.

PayPal - wereldwijd betalen met paypal.

Wat is PayPal?
PayPal is een internationaal Internet betalingssysteem voor iedereen die een e-mailadres heeft. Je kunt veilig online betalen door gebruik te maken van je creditcard of bankrekeningnummer. Om te kunnen betalen met PayPal, moet je je eenmalig registreren bij PayPal. Dit kun je het beste doen op de website van PayPal vóórdat je een aankoop bij Historisch Archief doet.

Is PayPal veilig?
Jazeker, PayPal gebruikt SSL-technologie om je informatie versleuteld en veilig over het Internet te versturen. De ontvanger (in dit geval Historisch Archief) krijgt geen gevoelige financiële informatie zoals creditcard- of je bankrekeningnummer te zien. Alleen PayPal en de creditcardmaatschappij zien en bewaren deze gevoelige informatie achter zwaar beveiligde deuren. Op deze wijze hoef je je geen zorgen te maken bij betalingen aan personen die je niet kent.

Overboeking - Levering na ontvangst betaling (geen spoed levering)

Een overboeking (vooruitbetaling) per bank of giro betekent dat je, na het invoeren van je bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren of via een overschrijfformulier. Een overboeking is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee, maar het duurt over het algemeen één tot drie werkdagen langer. Hoe werkt een overboeking (per bank/giro)? Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst, ontvang je direct een orderbevestiging per e-mail. Hierin staan je ordernummer en het rekeningnummer waarnaar je het bedrag moet overmaken. Aan de hand van deze bevestigingsmail kun je jouw betaling doen.

Wat gebeurt er als ik mijn bestelling wil annuleren? Als je jouw overschrijving hebt gedaan, maar toch besluit te annuleren, neem dan contact op met de klantenservice.

Op rekening - na goedkeuring van kredietbeoordeling

Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen. De eerste keer vind er eerst een beoordeling plaats. Zodra u positief beoordeeld bent, wordt de levering voltooid.

Betaling annuleren of wijzigen

Wilt u uw huidige betaling annuleren of wijzigen, neem dan contact op met de klantenservice. Vaak kunt u zelf een betalingswijze annuleren tijdens de procedure en alsnog een andere betalingsmethode selecteren.

Betaling Buitenland

Voor betaling vanuit het buitenland adviseren wij CreditCard, PayPal, Sofort of Bancontact te gebruiken.

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.

Vakantie

Wegens vakantie zijn wij gesloten tot 1 maart. 

In volgorde van ontvangst worden de bestellingen vanaf 4 maart verstuurd.