Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Krantvanuwgeboortedag.nl levert originele kranten aan ‘Moeder, ik wil bij de revue’

9 september 2014 Film, televisie en musical

‘Moeder, ik wil bij de revue’, een musicalproductie van Joop van den Ende, is vanaf vandaag (9 september 2014) in het Beatrix Theater in Utrecht te zien. De musical is gebaseerd op de gelijknamige televisieserie. Zondag 21 september vindt de première van de musical plaats.

Krantvanuwgeboortedag.nl levert originele kranten aan ‘Moeder, ik wil bij de revue’

De revue herleeft

In deze oer-Hollandse musical laten Simone Kleinsma (Riet Hogendoorn) en Jon van Eerd (John Hogendoorn) de revue van toen herleven. De mooiste Nederlandse liedjes van onder andere Wim Sonneveld, Frans Halsema en Gerard Cox worden ten gehore gebracht. ‘Moeder, ik wil bij de revue’ heeft alle ingrediënten voor een heerlijk avondje uit.

Familie Hogendoorn 

‘Moeder, ik wil bij de revue’ speelt zich af in de jaren ’50 in Nederland. Het vertelt het verhaal van John en Riet Hogendoorn, een beroemd duo dat niet zonder en met elkaar kan leven, met een eigen revue gezelschap. Bob, zoon van een kolenboer, komt door een toeval bij de revue en op dat moment verandert alles.

Kranten en tijdschriften van Krantvanuwgeboortedag.nl

Krantvanuwgeboortedag.nl heeft voor de musical ‘Moeder, ik wil bij de revue’ de originele kranten uit die tijd mogen leveren. Het gaat om één De Telegraaf uit 1955 en twee uit 1962, één De Tijd uit 1962 en een Haarlems Dagblad uit 1955, zoals deze destijds bij abonnees op de deurmat viel. Van beide kranten worden speciaal voor de musical vijftig reproducties gemaakt.

Krant van toen bestellen

De kranten en tijdschriften die in de afleveringen en de film ‘Toen was geluk heel gewoon’ zijn gebruikt, kunt u bij Krantvanuwgeboortedag.nl bestellen! Kent u iemand die groot fan is van de serie? Is uw man in de periode waarin de serie zich afspeelt geboren? Of zijn uw ouders toen getrouwd? Verras hem / haar met een originele krant of een origineel tijdschrift van toen. Een mooie herinnering om te geven maar ook om zelf te krijgen!

Een originele krant of tijdschrift bestellen? Of meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op!


Foto's: www.moederikwilbijderevue.nl

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2022 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.