Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Historische voorpagina als aandenken aan speciale datum

24 maart 2017 Over Ons

Historische voorpagina zoeken van een specifieke krant van vroeger? Wat dacht u van een complete historische krant? In ons archief hebben we meer dan 2 miljoen originele kranten liggen. Geen kopie of replica! U ontvangt de krant zoals deze destijds bij de abonnee op de deurmat viel.

Historische voorpagina als aandenken aan speciale datum

Historie cadeau geven

Wat stond er op de voorpagina van uw favoriete krant op uw geboortedag? Door een historische voorpagina voor uw partner, collega of kennis te bestellen, heeft u een uniek cadeau. Veel mensen hebben de krant van hun geboortedag niet (meer) bewaard. In de meeste gevallen ziet men pas jaren later de waarde van de krant. Hoe bijzonder is het dan om een historische voorpagina of complete krant te kunnen overhandigen? 

Bijzonder aandenken

Een historische voorpagina of complete krant geven, is tevens een bijzonder aandenken aan een speciale gebeurtenis of datum. Heeft u de krant bewaard dat een bekende of een familielid vanwege een jubileum in het zonnetje werd gezet? Wat dacht u van de opening van de organisatie waar u jaren heeft gewerkt? Of een bijzonder sportmoment, waar u nog vaak aan terug denkt?

Wat de reden ook is om een historische voorpagina of krant te bestellen, u ontvangt altijd het origineel! Over het algemeen de krant bij het oud papier als deze is gelezen. In ons archief hebben we van de meeste kranten dan ook slechts één of twee exemplaren. 

Historische voorpagina bestellen

Hoe bestelt u een historische voorpagina of complete krant? Op onze website staan de meeste kranten. U kunt hier de titel van de krant zoeken. Vervolgens kunt u kijken of de datum nog verkrijgbaar is. Zoekt u een historische voorpagina of complete krant van een speciale datum en niet zo zeer een titel? Dan kunt u de datum invoeren en het archief doorzoeken.

Titels historische voorpagina of krant

Dit zijn slechts een paar titels van landelijke dagbladen. In het archief liggen ook regionale, lokale en buitenlandse historische voorpagina’s en kranten. 

Niet gevonden wat u zoekt?

Gezien de omvang van ons archief voeren we elke dag nog kranten in het systeem. Mocht u via de website een titel of datum niet kunnen vinden, neem dan contact met ons op. Het zou kunnen dat we de historische voorpagina of krant wel in ons archief hebben liggen.

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.