Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Herinneringen, geen oud papier

31 januari 2014 Ontdek het archief

‘Legendarische vertolking Ramses Shaffy.’ Zo kopte het Parool op 18 december 1959. Van de makers van Ramses – de vierdelige dramaserie over het leven van Ramses Shaffy – wilden ze krant graag hebben. Dus belden ze met Historisch Archief. Zij wilden graag in totaal zeven kranten bestellen. Exemplaren van de Volkskrant, Algemeen Dagblad, Telegraaf en dus ook van het Parool. Uit de jaren vijftig tot en met zeventig. Een duik in ons archief resulteerde in een 100 procent score.

Herinneringen, geen oud papier

Regelmatig krijgen we uit ‘Hilversum’ het verzoek om kranten of tijdschriften van een bepaalde datum te leveren. Voor een tv-serie, film of documentaire. Of voor een actualiteitenrubriek. Harstikke leuk natuurlijk. Het blijft mooi om jouw drukwerk op tv terug te zien. De afgelopen jaren was dat onder meer het geval met tv-series zoals ‘Toen was geluk heel gewoon’, ‘De Troon’, ‘Bernhard, Schavuit van Oranje’ en ‘Annie M.G. Schmidt – haar liedjes, haar liefde, haar leven’.

En toch: we vinden het net zo leuk om een particulier blij te maken. Regelmatig krijgen we mailtjes waarin mensen aangeven dat ze zo blij zijn met die ene krant. Van hun geboortejaar, hun trouwdag of van nog een ander memorabel moment in hun leven. Want we zeggen het altijd zo: wij verkopen geen oud papier, wij verkopen herinneringen. Persoonlijke, dierbare herinneringen. En dat vinden wij heel waardevol om te mogen doen. Al meer dan dertig jaar!

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2022 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.