Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant
€ 64,95

Het Rotterdamsch Parool van zaterdag 04-09-1971

'Het Rotterdamsch Parool' is een voortzetting van 'Het Parool'. Begin jaren zeventig van de twintigste eeuw verscheen de krant voor het eerst. 'Het Parool' publiceerde het landelijke en het buitenlandse nieuws. Het stadsnieuws uit Rotterdam werd in 'Het Rotterdamsch Parool' geplaatst, zoals het nieuws uit Amsterdam ook in een aparte krant werd afgedrukt.
LET OP: Getoonde afbeeldingen zijn enkel voorbeelden, en niet de exacte versie die u ontvangt.

Maak uw Het Rotterdamsch Parool compleet met een cadeauverpakking

De krant wordt standaard verpakt in een beschermde cellofaan verpakking. Kies voor een luxe geschenkdoos om uw geschenk nog specialer te maken! Bij de Corvon geschenkdoos en de Mahone cassette krijgt u tevens gratis handschoenen van de archivaris!

Caribic geschenkdoos

Caribic geschenkdoos
+ € 6,95

Luxe geschenkdoos Corvon

Luxe geschenkdoos Corvon
+ € 16,95

Laat uw krant vakkundig inlijsten

Maak de beleving compleet en laat uw Historische krant cadeau's inlijsten. Vakkundig uitgevoerd door een échte lijstenmaker. En de lijst zelf? Die is van professionele kwaliteit. U hebt keuze uit zes typen houten lijsten: van modern zilver tot klassiek bruin. Elke lijst wordt geleverd inclusief helder glas.

Wat gebeurde er op zaterdag 4 september 1971

Gebeurtenissen: Zwemmer Mark Spitz uit de Verenigde Staten brengt in Leipzig het wereldrecord op de 200 meter vrijeslag op 1.54,2.
Geboren: Bas van de Goor, Nederlands volleyballer
Gebeurtenissen: Zwemmer Mark Spitz uit de Verenigde Staten brengt in Leipzig het wereldrecord op de 200 meter vrije slag op 1.54,2.

Het weer van zaterdag 4 september 1971

Een warme, half bewolkte dag met een gem. temperatuur van 15.9 ℃.

Het bleef droog gedurende de dag. De zon scheen 5.9 uur waarbij de maximale temperatuur uit kwam op 22 ℃ terwijl de minimale temperatuur op 7.4 ℃ bleef steken.

De hardst gemeten windstoot had een snelheid van 7.7 m/s.
Het minimale zicht lag op 3000-3100 m en de relatieve luchtvochtigheid was 82%.

Bekijk alle weerdetails van 4-9-1971 »

Het Rotterdamsch Parool van zaterdag 4 september 1971 (04-09-1971) als origineel krant van de geboortedag cadeau

Het Rotterdamsch Parool van zaterdag 4 september 1971 (04-09-1971) is een uniek, origineel cadeau. Boordevol oude verhalen, historische gebeurtenissen en herinneringen aan een bijzondere tijd. Voor elke verjaardag, vaderdag, moederdag, bij een jubileum, huwelijk, als relatiegeschenk of om andere (nostalgische) redenen. Bestel nu de originele Rotterdamsch Parool van zaterdag 4 september 1971 (04-09-1971) en laat u meenemen naar de tijd van toen.

Authentieke exemplaren
Elke krant of tijdschrift die u van ons ontvangt is een 100% origineel exemplaar, dus geen kopie of herdruk. Om dat te onderstrepen ontvangt u bij elke bestelling een certificaat van echtheid. Meer weten over ons bijzondere, miljoenen documenten tellende, archief met oude kranten en tijdschriften? Neem gerust contact met ons op.

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2023 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.