Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Het nieuws op en rond woensdag 21 mei 1958

Bekijk het bioscoopjournaal rond mei 1958

Het haringseizoen is begonnen

Weeknummer 58-21

Bioscoopjournaals waarin Nederlandse onderwerpen van een bepaalde week worden gepresenteerd.

Onderwerpen: Haring, Vissersschepen, Visserij, Nederland, Scheveningen.

Datum: 17-05-1958
Lengte: 02:11

Bron: Polygoon-Profilti (producent) / Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid (beheerder)

Productie van vierkante kaas begonnen

Weeknummer 58-22

Bioscoopjournaals waarin Nederlandse onderwerpen van een bepaalde week worden gepresenteerd.

Onderwerpen: Kaasmakerijen, Bodegraven, Nederland.

Datum: 26-05-1958
Lengte: 00:53

Bron: Polygoon-Profilti (producent) / Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid (beheerder)


Wat gebeurde er op woensdag 21 mei 1958

Het weer van 21 mei 1958

Een gemiddelde, half bewolkte dag met een gem. temperatuur van 10.7 ℃.

Het bleef droog gedurende de dag. De zon scheen 4.6 uur waarbij de maximale temperatuur uit kwam op 14.6 ℃ terwijl de minimale temperatuur op 6.8 ℃ bleef steken.

De hardst gemeten windstoot had een snelheid van 15.4 m/s.
Het minimale zicht lag op 1200-1300 m en de relatieve luchtvochtigheid was 80 %.

Bekijk alle weerdetails van 21-5-1958 »

Voorpagina De Volkskrant 21-05-1958

De Volkskrant van 21 mei 1958


Echte historische Kranten en tijdschriften van woensdag 21 mei 1958

Historisch Archief heeft onderstaande kranten en tijdschriften leverbaar, ziet u geen selectie vermeld staand, dan kan het zijn dat er niets is verschenen vanwege een feestdag of andere reden.


Cijfers en data zijn uit diverse bronnen samen gesteld, waaronder Historisch Archief, Wikipedia, Openbeelden, CBS, CPB, SVB en het KNMI.

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.