Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Het nieuws op en rond maandag 17 september 1973

Bekijk het bioscoopjournaal rond september 1973

Kroketten aan de lopende band

Weeknummer 73-36

Bioscoopjournaals waarin Nederlandse onderwerpen van een bepaalde week worden gepresenteerd.

Onderwerpen: Snackbars, Fabrieken, Snacks, Automatieken, Maastricht, Nederland.

Datum: 01-09-1973
Lengte: 01:38

Bron: Polygoon-Profilti (producent) / Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid (beheerder)

Vakbeurs voor goederentransport

Weeknummer 73-44

Bioscoopjournaals waarin Nederlandse onderwerpen van een bepaalde week worden gepresenteerd.

Onderwerpen: Beurzen, Jaarbeurs, Fairs, Jaarbeurs, Nederland, Utrecht, Netherlands, Utrecht.

Datum: 01-10-1973
Lengte: 01:32

Bron: Polygoon-Profilti (producent) / Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid (beheerder)


Wat gebeurde er op maandag 17 september 1973

Overleden: Eugenio Garza Sada (81), Mexicaans zakenman

Het weer van 17 september 1973

Een warme, zwaar bewolkte dag met een gem. temperatuur van 18.6 ℃.

Er viel in totaal 0.7 mm neerslag in een periode van 0.8 uur. De zon scheen 5.5 uur waarbij de maximale temperatuur uit kwam op 24.3 ℃ terwijl de minimale temperatuur op 13.6 ℃ bleef steken.

De hardst gemeten windstoot had een snelheid van 7.7 m/s.
Het minimale zicht lag op 1800-1900 m en de relatieve luchtvochtigheid was 81 %.

Bekijk alle weerdetails van 17-9-1973 »

Voorpagina De Volkskrant 17-09-1973

De Volkskrant van 17 september 1973


Echte historische Kranten en tijdschriften van maandag 17 september 1973

Historisch Archief heeft onderstaande kranten en tijdschriften leverbaar, ziet u geen selectie vermeld staand, dan kan het zijn dat er niets is verschenen vanwege een feestdag of andere reden.


Cijfers en data zijn uit diverse bronnen samen gesteld, waaronder Historisch Archief, Wikipedia, Openbeelden, CBS, CPB, SVB en het KNMI.

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies. Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.