Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Het nieuws op en rond dinsdag 19 maart 1963

Bekijk het bioscoopjournaal rond maart 1963

Nieuws van de Antillen: oogst van zoete patatten

Weeknummer 63-10

Bioscoopjournaals waarin Nederlandse onderwerpen van een bepaalde week worden gepresenteerd.

Onderwerpen: Aardappelen, Kustvaarders, Landbouw, Potatoes, Coasters, Agriculture, Nederlandse Antillen, Sint-Eustatius.

Datum: 01-03-1963
Lengte: 01:24

Bron: Polygoon-Profilti (producent) / Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid (beheerder)

Grote brand

Weeknummer 63-15

Bioscoopjournaals waarin Nederlandse onderwerpen van een bepaalde week worden gepresenteerd.

Onderwerpen: Branden, Brandweer, Pakhuizen, Leger des Heils, Amsterdam, Nederland.

Datum: 01-04-1963
Lengte: 01:29

Bron: Polygoon-Profilti (producent) / Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid (beheerder)


Wat gebeurde er op dinsdag 19 maart 1963

Het weer van 19 maart 1963

Een gemiddelde, zwaar bewolkte dag met een gem. temperatuur van 6 ℃.

Er viel in totaal 0.4 mm neerslag in een periode van 0.8 uur. De zon scheen 4.2 uur waarbij de maximale temperatuur uit kwam op 9.7 ℃ terwijl de minimale temperatuur op 2.9 ℃ bleef steken.

De hardst gemeten windstoot had een snelheid van 9.8 m/s.
Het minimale zicht lag op 1100-1200 m en de relatieve luchtvochtigheid was 93 %.

Bekijk alle weerdetails van 19-3-1963 »

Voorpagina De Volkskrant 19-03-1963

De Volkskrant van 19 maart 1963


Echte historische Kranten en tijdschriften van dinsdag 19 maart 1963

Historisch Archief heeft onderstaande kranten en tijdschriften leverbaar, ziet u geen selectie vermeld staand, dan kan het zijn dat er niets is verschenen vanwege een feestdag of andere reden.


Cijfers en data zijn uit diverse bronnen samen gesteld, waaronder Historisch Archief, Wikipedia, Openbeelden, CBS, CPB, SVB en het KNMI.

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.