Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant
vanaf € 34,95
  • Vizier
  • Vizier

Wegens vakantie zijn wij gesloten tot 29 september. 

In volgorde van ontvangst worden de bestellingen vanaf 2 oktober verstuurd.

"Vizier" bracht veel artikelen die leken op weekblad Libelle.
Televizier ontstond uit een fusie van weekblad "Vizier" en "Het nieuwe weekblad TV". "Vizier" bracht veel artikelen die leken op weekblad Libelle. Van "Het nieuwe weekblad TV" zijn slechts 13 nummers verschenen. Op 8 oktober 1960 verscheen het eerste nummer van TeleVizier, met Mies Bouwman op de cover, in een krantenkiosk. - Met ingang van 1967 (nr. 19) is Televizier een uitgave van de AVRO. In eerste instantie werd ook de gehele AVRO-bode, oorspronkelijk het omroepblad van de AVRO, in de Televizier opgenomen. De middenpagina's in beide bladen waren hetzelfde en hadden dan ook een dubbele paginanummering. De zwarte paginanummering betrof de Televizier, de witte nummers in een zwart hokje de AVRO-bode. De voorplaat van de AVRO-bode werd ook in de Televizier afgebeeld, maar was daar onderdeel van de rubriek Vrije Nieuwsgaring. De AVRO-bode (nu Avrobode) bestond daarnaast als apart blad. Er waren in die tijd twee verschillende edities van Televizier: oost en west. - Televizier informeert over het programma-aanbod op televisie in de vorm van reportages, interviews en achtergronden bij soaps, series, films en sterren. In januari 2009 onderging het weekblad een restyling en bevat sindsdien de programmagegevens van 84 tv-zenders. In december 2009 is het aantal zenders uitgebreid tot 87.
Vizier krant geboortedag als jubileumscadeau Vizier krant geboortedag als jubileumscadeau Vizier krant geboortedag als jubileumscadeau

Maak uw Vizier nog specialer met een geschenkverpakking

De tijdschrift wordt standaard verpakt in een beschermde cellofaan verpakking. Kies voor een luxe geschenkdoos om uw geschenk nog specialer te maken! Bij de Corvon geschenkdoos en de Mahone cassette krijgt u tevens gratis handschoenen van de archivaris!

Cambric Geschenkdoos

Cambric Geschenkdoos

Met certificaat van echtheid

+ € 6,95

Caribic geschenkdoos

Caribic geschenkdoos

Met certificaat van echtheid

+ € 6,95

Bekijk alle beschikbare data van de Vizier

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2023 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.

Zomervakantie

Wegens vakantie zijn wij gesloten tot 29 september. 

In volgorde van ontvangst worden de bestellingen vanaf 2 oktober verstuurd.