Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant
vanaf € 37,95
  • Eigen Erf
  • Eigen Erf
Wekelijkse fotopagina’s over regionale onderwerpen.

Aan bod kwamen evenementen, jubilarissen, tentoonstellingen, belangrijke sportuitslagen, stads- en dorpsgezichten, de natuur in de seizoenen etc. Achtereenvolgens uitgegeven door de Noord Nederlandse Uitgevers Maatschappij te Utrecht en de Geïllustreerde Pers te Amsterdam, gedrukt bij de Nederlandsche Diepdruk Inrichting te Deventer.

Per 1 januari 1942 opgegaan in De Week in Beeld. - Belangrijke tijdschrift voor Nederland omdat het blad ook een zekere nieuwswaarde had vanwege de wekelijkse fotopagina’s over regionale onderwerpen. Aan bod kwamen evenementen, jubilarissen, tentoonstellingen, belangrijke sportuitslagen, stads- en dorpsgezichten, de natuur in de seizoenen etc. Achtereenvolgens uitgegeven door de Noord Nederlandse Uitgevers Maatschappij te Utrecht en de Geïllustreerde Pers te Amsterdam, gedrukt bij de Nederlandsche Diepdruk Inrichting te Deventer.

Eigen Erf krant geboortedag als jubileumscadeau Eigen Erf krant geboortedag als jubileumscadeau Eigen Erf krant geboortedag als jubileumscadeau Eigen Erf krant geboortedag als jubileumscadeau

Maak uw Eigen Erf nog specialer met een geschenkverpakking

De tijdschrift wordt standaard verpakt in een beschermde cellofaan verpakking. Kies voor een luxe geschenkdoos om uw geschenk nog specialer te maken! Bij de Corvon geschenkdoos en de Mahone cassette krijgt u tevens gratis handschoenen van de archivaris!

Cambric Geschenkdoos

Cambric Geschenkdoos

Met certificaat van echtheid

+ € 6,95

Caribic geschenkdoos

Caribic geschenkdoos

Met certificaat van echtheid

+ € 6,95

Bekijk alle beschikbare data van het Eigen Erf

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.