Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant
€ 37,95

Newsweek uit week 47 1972 (circa 24-11-1972)

Newsweek is een Amerikaans wekelijks nieuwsmagazine gepubliceerd in New York City. Het magazine wordt in heel de Verenigde Staten en Canada gedistribueerd. Het is het op één na grootste wekelijkse nieuwsmagazine, na TIME Magazine, maar voor U.S. News & World Report. Van de drie grootste magazines wordt Newsweek over het algemeen als liberaal beschouwd, terwijl U.S. News vaak als conservatief wordt gezien. Time circuleert in het midden van het spectrum.
De Newsweek is een weekblad, de exacte datum kan dus afwijken.
De Newsweek van vrijdag 24 november 1972 is van week 47.

Newsweek werd in 1933 door Thomas J.C. Martyn in New York City opgericht.

Het is sinds 1961 onderdeel van de Washington Post Company, die onder andere eigenaar is van een aantal mediagerelateerde bedrijven, zoals The Washington Post en het onlinemagazine Slate.

Vandaag de dag worden er van de Amerikaanse editie wekelijks zo'n 4 miljoen exemplaren verkocht, waarvan 3,1 miljoen in Noord-Amerika. Speciale edities worden uitgebracht in andere talen dan Engels: Arabisch, Japans, Koreaans, Pools, Russisch, Spaans en sinds november 2008 ook Turks. Ook is er een internationale editie in het Engels.

LET OP: Getoonde afbeeldingen zijn enkel voorbeelden, en niet de exacte versie die u ontvangt.

Maak uw Newsweek compleet met een cadeauverpakking

De tijdschrift wordt standaard verpakt in een beschermde cellofaan verpakking. Kies voor een luxe geschenkdoos om uw geschenk nog specialer te maken! Bij de Corvon geschenkdoos en de Mahone cassette krijgt u tevens gratis handschoenen van de archivaris!

Cambric Geschenkdoos

Cambric Geschenkdoos
+ € 7,75

Caribic geschenkdoos

Caribic geschenkdoos
+ € 7,75

Laat uw tijdschrift vakkundig inlijsten

Maak de beleving compleet en laat uw Vintage tijdschriften inlijsten. Vakkundig uitgevoerd door een échte lijstenmaker. En de lijst zelf? Die is van professionele kwaliteit. U hebt keuze uit zes typen houten lijsten: van modern zilver tot klassiek bruin. Elke lijst wordt geleverd inclusief helder glas.

Wat gebeurde er op vrijdag 24 november 1972

Het weer van vrijdag 24 november 1972

Een koude, half bewolkte dag met een gem. temperatuur van 3.6 ℃.

Er viel in totaal 0.1 mm neerslag in een periode van uur. De zon scheen 3.2 uur waarbij de maximale temperatuur uit kwam op 7.2 ℃ terwijl de minimale temperatuur op 1 ℃ bleef steken.

De hardst gemeten windstoot had een snelheid van 7.7 m/s.
Het minimale zicht lag op 15-16 km en de relatieve luchtvochtigheid was 91%.

Bekijk alle weerdetails van 24-11-1972 »

De Newsweek van vrijdag 24 november 1972 (24-11-1972) als origineel cadeau

De Newsweek van circa vrijdag 24 november 1972 (24-11-1972) is een uniek, origineel cadeau. Boordevol oude verhalen, historische gebeurtenissen en herinneringen aan een bijzondere tijd. Voor elke verjaardag, vaderdag, moederdag, bij een jubileum, huwelijk, als relatiegeschenk of om andere (nostalgische) redenen. Bestel nu de originele Newsweek van vrijdag 24 november 1972 (24-11-1972) en laat u meenemen naar de tijd van toen.

Authentieke exemplaren
Elke krant of tijdschrift die u van ons ontvangt is een 100% origineel exemplaar, dus geen kopie of herdruk. Om dat te onderstrepen ontvangt u bij elke bestelling een certificaat van echtheid. Meer weten over ons bijzondere, miljoenen documenten tellende, archief met oude kranten en tijdschriften? Neem gerust contact met ons op.

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2023 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.