Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant
€ 35,00

Metro van maandag 28-10-2002

Metro

Maak uw Metro compleet met een cadeauverpakking

De krant wordt standaard verpakt in een beschermde cellofaan verpakking. Kies voor een luxe geschenkdoos om uw geschenk nog specialer te maken! Bij de Corvon geschenkdoos en de Mahone cassette krijgt u tevens gratis handschoenen van de archivaris!

Caribic geschenkdoos

Caribic geschenkdoos
+ € 6,75

Laat uw krant vakkundig inlijsten

Maak de beleving compleet en laat uw Historische krant cadeau's inlijsten. Vakkundig uitgevoerd door een échte lijstenmaker. En de lijst zelf? Die is van professionele kwaliteit. U hebt keuze uit zes typen houten lijsten: van modern zilver tot klassiek bruin. Elke lijst wordt geleverd inclusief helder glas.

Wat gebeurde er op maandag 28 oktober 2002

Gebeurtenissen: Tucson, Arizona - Golfoorlogveteraan Robert Flores keert terug naar de verpleegkundeopleiding waarhij nooit zijn diploma haalde als student. Hij schiet drie leraren dood, en daarna zichzelf.
Overleden: Rudi Kross (64), Surinaams journalist en schrijver
Gebeurtenissen: Tucson, Arizona: Golfoorlogveteraan Robert Flores keert terug naar de verpleegkundeopleiding waar hij nooit zijn diploma haalde als student. Hij schiet drie leraren dood, en daarna zichzelf.

Het weer van maandag 28 oktober 2002

Een gemiddelde, half bewolkte dag met een gem. temperatuur van 9.5 ℃.

Er viel in totaal -0.1 mm neerslag in een periode van uur. De zon scheen 8.5 uur waarbij de maximale temperatuur uit kwam op 13 ℃ terwijl de minimale temperatuur op 6 ℃ bleef steken.

De hardst gemeten windstoot had een snelheid van 13 m/s.
Het minimale zicht lag op 16-16 km en de relatieve luchtvochtigheid was 75%.

Bekijk alle weerdetails van 28-10-2002 »

Metro van maandag 28 oktober 2002 (28-10-2002) als origineel krant van de geboortedag cadeau

Metro van maandag 28 oktober 2002 (28-10-2002) is een uniek, origineel cadeau. Boordevol oude verhalen, historische gebeurtenissen en herinneringen aan een bijzondere tijd. Voor elke verjaardag, vaderdag, moederdag, bij een jubileum, huwelijk, als relatiegeschenk of om andere (nostalgische) redenen. Bestel nu de originele Metro van maandag 28 oktober 2002 (28-10-2002) en laat u meenemen naar de tijd van toen.

Authentieke exemplaren
Elke krant of tijdschrift die u van ons ontvangt is een 100% origineel exemplaar, dus geen kopie of herdruk. Om dat te onderstrepen ontvangt u bij elke bestelling een certificaat van echtheid. Meer weten over ons bijzondere, miljoenen documenten tellende, archief met oude kranten en tijdschriften? Neem gerust contact met ons op.

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2021 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.