Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Zomervakantie

Wij zijn met vakantie van 16 juli t/m 26 augustus.

Profiteer daarom van 10% vakantiekorting op een krant naar keuze!

Bestellingen worden vanaf 27 augustus verwerkt in volgorde van binnenkomst.

Krant geboortedag, een uniek cadeau idee uit 1930. Een échte geboortekrant van 94 jaar geleden!

Voor oma koop je een historische krant!

Een cadeau kopen voor oma? Met een historische krant verras je je oma pas echt! Wat dacht je van een krant van de geboortedag? Een krant van een speciale datum is een uniek en blijvend cadeau.

Historische krant

Oma’s kunnen mooie verhalen vertellen over vroeger. Even weer terug in de tijd. Dan is het mooi om een originele, oude krant erbij te kunnen pakken. Een mooi naslagwerk om even weer terug te lezen wat er op die (bijzondere) dag allemaal in de wereld of in de buurt was gebeurd. Jij kan deze krant voor oma bestellen!

Bestel je een oude krant, dan ontvang je een originele krant die destijds bij de abonnee op de deurmat was gevallen. Géén kopie of reproductie! Al vele mensen zijn je voor gegaan!

Is uw historische krant nog leverbaar?

Een historische krant bestellen? In de zoekmachine rechtsboven op de pagina hoeft u alleen een datum te typen. Dat kan bijvoorbeeld de geboortedag van opa of oma zijn. Vervolgens verschijnen alle kranten van de betreffende datum op je beeldscherm. Op deze manier weet je direct of de nog in het archief aanwezig is!

Bestel vandaag nog een krant!

Een krant die we verkopen, is niet meer na te bestellen. Wacht daarom niet te lang! Op = op! Dat zou voor oma erg jammer zijn.

Zoek op de specifieke dag van het 94 jarige oma:

Door te zoeken op de specifieke datum kunt u direct zien welk titels wij in ons archief op voorraad hebben!
Vrijwel alle kranten en tijdschriften kunnen we binnen 24 uur verzenden!
Zo heeft u snel & gemakkelijk een zeer speciaal geschenk in handen van maar liefst 94 oud!

Bekijk ook eens een ander jaar! Het Historisch Archief heeft échte historische kranten en tijdschriften vanaf 1700, bekijk bijvoorbeeld de volgende jubileum jaren

Bekijk andere geschenk opties die we voor u hebben geselecteerd voor een 94 jarig oma:

Originele kranten

Welke krant je ook voor oma wilt bestellen, je ontvangt altijd een origineel exemplaar. Veel aanbieders van oude kranten bieden een kopie van de voorpagina aan. Of sturen een replica toe. Wij niet! Dat maakt onze kranten uniek.

Uniek cadeau voor 94-jarige

Als je voor oma een krant bestelt, kun je deze in een speciaal ontworpen cassette overhandigen of laten bezorgen. De cassette is van hout gemaakt en van binnen met rood velours bekleed. In dit prachtig opbergkistje kan de krant niet beschadigen.

We hebben meer voor oma! In een museum of archief worden historische kranten met witte fluwelen handschoentjes aangeraakt om beschadigingen te voorkomen. Deze handschoentjes kan ook jij bestellen!

Alsof dat nog niet alles is.
Bij de krant ontvangt oma een ‘Certificaat van Echtheid’! Dit certificaat verzekert dat de gekochte krant een origineel exemplaar is.

Gepersonaliseerde historische krant

Heb je nog een mooie boodschap voor oma? Bij het afronden van de bestelling is het mogelijk een persoonlijk noot te typen. Wij zorgen ervoor dat deze boodschap met de historische krant wordt meegestuurd.

Historisch archief vol historische kranten

Sinds 1983 is Historisch Archief werkzaam als antiquariaat. In ons archief liggen meer dan 2 miljoen oude kranten en tijdschriften, van 1702 tot heden. Alleen maar unieke exemplaren! Van diverse universiteiten, verzamelaars, bibliotheken, uitgeverijen en de Tweede Kamer hebben we historische kranten en tijdschrijven kunnen overnemen. Van alle uitgegeven exemplaren zijn er slechts een of twee bewaard gebleven. Wij bieden u de mogelijkheid om een originele krant te bestellen!

Bestel vandaag nog een historische krant voor oma!

Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.

Zomervakantie

Wij zijn met vakantie van 16 juli t/m 26 augustus.

Profiteer daarom van 10% vakantiekorting op een krant naar keuze!

Bestellingen kunt U wel plaatsen en worden vanaf 27 augustus verwerkt in volgorde van binnenkomst.