Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant
Origineel jubileum cadeau? Een échte historische krant of tijdschrift van 88 jaar geleden!

88-jarig jubileum bestel je een historische krant!

Uitgenodigd voor een 88-jarig jubileum? Wat moet je dan voor een cadeau geven? Een fles wijn of een boek krijgt de jubilaris vast wel meer. Wij hebben een origineel idee voor jou. Geef een historische krant!

Historische krant

Bij een 88-jarig jubileum hoort een uniek cadeau. Staat de oprichting van het bedrijf in een krant vermeld? Wat dacht je ervan om een krant te geven van de dag waarop hij of zij in dienst is getreden? Als geen ander weten wij wat een historische krant met de ontvanger doet. Ook jouw cadeau is een prachtig geschenk!

Originele kranten

Veel aanbieders van oude kranten sturen een kopie of een replica op. Bij ons ben je verzekerd van de originele krant! Dat maakt ons uniek.

OP=OP! Omdat er slechts nog maar één of twee originele kranten in omloop zijn, kunnen we geen echte, originele historische kranten nabestellen.

Bestel vandaag nog de historische krant naar wens en steel de show met je cadeau! Typ in de zoekmachine hieronder de gewenste datum in. Je ziet direct of de krant nog in ons archief aanwezig is.

Zoek op de specifieke dag van het 88 jarige jubileum:

Door te zoeken op de specifieke datum kunt u direct zien welk titels wij in ons archief op voorraad hebben!
Vrijwel alle kranten en tijdschriften kunnen we binnen 24 uur verzenden!
Zo heeft u snel & gemakkelijk een zeer speciaal geschenk in handen van maar liefst 88 oud!

Andere jubilea?

Bekijk ook eens een ander jaar! Het Historisch Archief heeft échte historische kranten en tijdschriften vanaf 1700, bekijk bijvoorbeeld de volgende jubileum jaren

Bekijk andere geschenk opties die we voor u hebben geselecteerd voor een 88 jarig jubileum:

Uniek jubileumcadeau

Wil je de krant extra mooi overhandigen? Voor de historische kranten hebben we speciale houten cassettes laten ontwerpen. De binnenkant is bekleed met rood velours, waardoor de krant niet kan beschadigen. Het is een passende verpakking voor een 88-jarig jubileum.

Om het cadeau helemaal af te maken, kun je er ook nog witte fluwelen handschoentjes bij bestellen. De handschoentjes worden ook door antiquaraten gebruikt bij het aanraken van de krant. Net echt!

Alsof dit alles nog niet voldoende is voor een jubileum. Bij de krant ontvangt de jubilaris een 'Certificaat van Echtheid'! Het certificaat toont aan dat de krant een origineel exemplaar is.

Gepersonaliseerde historische krant

Wil je bij de historische krant nog een boodschap meegeven? Alles is mogelijk! Bij het afronden van de bestelling kun je een persoonlijk bericht typen. Wij pakken de boodschap samen met de krant in.

Is de historische krant nog leverbaar?

Een historische krant bestellen? In de zoekmachine hier boven hoef je alleen een datum te typen. Denk bijvoorbeeld aan de datum van het 88-jarig jubileum. Daarna verschijnen alle kranten met deze datum op het beeldscherm. Kies de krant die je graag cadeau wilt geven!

Bestel vandaag nog een krant!

Heb je voor een 88-jarig jubileum een historische krant gevonden? Wacht dan niet te lang met bestellen: op is op! We kunnen kranten niet nabestellen. Het zijn originele exemplaren.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.