Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant
Krant geboortedag, een uniek cadeau idee uit 1975. Een échte geboortekrant van 49 jaar geleden!

49-jarige vrouw? Bij speciale leeftijd geef je historische krant!

Een 49-jarige vrouw hebben een speciale leeftijd bereikt! Dan geef je een uniek cadeau. Wat dacht u van een originele, historische krant? Een krant van de geboortedag!

Krant van de geboortedag

Weet u wat er op uw geboortedag in de wereld is gebeurd? Laat staan bij u in de buurt? In het krantenarchief van Historisch Archief liggen duizenden originele, oude kranten zorgvuldig opgeborgen. Kranten waarvan slechts één of twee exemplaren bewaard zijn gebleven. U kunt een van deze kranten kopen voor een 49-jarige vrouw!

Historische krant bestellen

Veel aanbieders van historische kranten bieden slechts een kopie van de voorpagina aan. Of u ontvangt een replica van de krant, waar u vele euro’s. Niet bij Historisch Archief! Welke krant u ook bij ons bestelt, u ontvangt altijd een origineel exemplaar. Dat maakt onze kranten uniek. Daardoor kunt u een uniek cadeau geven aan een bijzondere 49 -jarige vrouw!

Is uw historische krant nog leverbaar?

Wilt u weten of de historische krant die u cadeau wilt geven nog leverbaar is? In de zoekmachine rechtsboven op de pagina hoeft u alleen een datum te typen. Dat kan bijvoorbeeld de geboortedatum van de 49-jarige vrouw zijn. Bent u op zoek naar een krant van een historische dag? Dan typt u die datum in de zoekmachine. Vervolgens verschijnen alle kranten, zowel landelijke dagbladen als regionale of lokale kranten, met de datum die u heeft aangevraagd. U weet altijd direct of uw historische krant nog in ons archief aanwezig is!

Bestel een originele, oude krant voor een 49-jarige vrouw, dan ontvangt u altijd een échte, oude krant. Een krant die we verkopen, is niet meer bij te bestellen!

Zoek op de specifieke dag van het 49 jarige vrouw:

Door te zoeken op de specifieke datum kunt u direct zien welk titels wij in ons archief op voorraad hebben!
Vrijwel alle kranten en tijdschriften kunnen we binnen 24 uur verzenden!
Zo heeft u snel & gemakkelijk een zeer speciaal geschenk in handen van maar liefst 49 oud!

Andere leeftijd nodig?

Bekijk ook eens een ander jaar! Het Historisch Archief heeft échte historische kranten en tijdschriften vanaf 1700, bekijk bijvoorbeeld de volgende jubileum jaren

Bekijk andere geschenk opties die we voor u hebben geselecteerd voor een 49-jarige vrouw:

Uniek cadeau voor 49-jarige

Een speciaal cadeau vraagt om een gepaste verpakking. Als u voor een 49 -jarige vrouw een originele, oude krant bestelt, kunt u deze laten inpakken. Voor onze historische kranten hebben we prachtige houten cassettes laten maken. De binnenkant is bekleed met rood velours. De krant kan altijd netjes worden opgeborgen.

Bij de krant ontvangt u een ‘Certificaat van Echtheid’!

Er is nog meer voor een 49-jarige vrouw! Historische kranten vragen om een voorzichtige behandeling. Wilt u dat de originele, oude krant met fluwelen handen wordt behandeld? Dan is het ook nog mogelijk om witte handschoentjes te bestellen. Handschoentjes die een antiquaar draagt om historische stukken voorzichtig in zijn handen te kunnen bekijken.

Gepersonaliseerde historische krant

Een persoonlijk boodschap voor de 49-jarige maakt het cadeau helemaal af! We bieden de mogelijkheid om uw eigen boodschap in het cadeau te laten verpakken. Bij het afronden van uw bestelling kunt nog een boodschappen typen die wij vervolgens met de historische krant meeleveren. Dat maakt uw cadeau pas echt persoonlijk!

Bestel vandaag nog een krant!

Een originele, historische krant is een uniek cadeau voor een 49 -jarige vrouw. Wees er snel bij! Vele mensen zijn u al voor geweest. Net als u waren zij op zoek naar een uniek cadeau. U ontvangt geen kopie of reproductie!

Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.